Foto: Facebook

Afirmatiile lui Traian Basescu, care a decretat ca ultimii 3-4 ministri ai Muncii „si-au batut joc de pensionari”, nu raman netaxate. Ca fost ministru al Muncii inclusa in discutie, Lia Olguta Vasilescu afirma ca fostul presedinte al tarii minte si da cateva cifre din mandatul sau. Cu ochii sai, Lia Olguta Vasilescu il vede pe Basescu ca un „mardeias de port”.

Tupeu de Basescu! Minte ca ultimii trei ministri ai Muncii i-au „furat pe pensionari” prin neacordarea cresterii cu rata inflatiei a pensiei, de la 1 ianuarie. …In 2017, anul in care am venit noi la guvernare, punctul de pensie a crescut DE DOUA ORI: cu 5,25 la suta de la 1 ianuarie, pentru a acoperi rata inflatiei si 50 la suta din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat, pana la valoarea de 917,5 lei, si cu 9 la suta in luna iulie, pana la valoarea de 1.000 de lei, care sa acopere majorarea IN AVANS cu 6 luni pentru 2018.

Asadar, din 2018 pana in prezent, cresterile la pensii au fost IN AVANS cu 6 luni, ceea ce a insemnat mai multi bani in buzunarul pensionarilor, mai devreme! Nu toti sunt ca tine, preocupati doar de taieri, Basescule! Si mai renunta la retorica de mardeias de port, cu amenintari de genul: „i-as calca pe toti in picioare”, ca tu abia mai poti merge pe unde te uiti!”, este mesajul Liei Olguta Vasilescu.

Articolul precedentDefrișările din România, subiect de dezbatere la nivel internațional
Articolul următorMinistrul Finanțelor, transformat în caricatură de PSD