Foto: Ziarul Financiar
Foto: Ziarul Financiar

Premierul României a declarat, astăzi, 27 februarie, că spitalele din România vor putea primi şi îngriji răniţii ucraineni.

Nicolae Ciucă a precizat că au fost luate o serie de măsuri, la nivel guvernamental. De asemenea, autorităţile continuă să analizeze toate posibilitățile .

Nicolae Ciucă: “Am luat decizia să oferim posibilitatea ca răniții din Ucraina să poată să fie tratați la spitalele din România”

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, duminică, faptul că spitalele din România vor trata răniții din războiul din Ucraina.

Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință să sprijinim poporul ucrainean afectat foarte grav de agresiunea rusă”, a spus, duminică, premierul.

De asemenea, șeful Executivului a mulțumit societății civile pentru mobilizarea pe care au făcut-o “astfel încât, împreună, să putem să sprijinim cetățenii ucraineni la mare nevoie”.

Premierul României a donat sânge pentru răniţii din Ucraina

Nicolae Ciucă a mers, duminică, la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila”, unde a donat sânge, alături de o parte din membrii Cabinetului.

Astăzi, împreună cu o parte din membrii Cabinetului, am venit la Spitalul Militar să donăm sânge. Este foarte mare nevoie ca, prin exemplul personal, să fim alături de cei care au nevoie de sânge. Iar, în momentul de față, este foarte mare nevoie, ținând cont de faptul că, așa cum am anunțat în această dimineață, la nivelul Ministerului Sănătății, am luat decizia să oferim posibilitatea ca răniții din Ucraina să poată să fie tratați la spitalele din România. Și desigur, în funcție de solicitările părții ucrainene, să putem să-i sprijinim și cu sânge”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Articolul precedentCătălin Drulă despre Georgică Simion: ”Păpușa lui Putin își dă azi arama pe față”
Articolul următorCând viața bate filmul. Volodimir Zelenski, transformat în idolul generației căreia îi este teamă să meargă în Armată, este actorul de comedie care a ajuns președintele Ucrainei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time