Formațiunile politice fac scut în jurul lui Nicușor Dan pentru a-i da acestuia o șansă pentru câștigarea fotoliului de primar al Primăriei Capitalei. Ludovic Orban a confirmat astăzi într-o conferință de presă că liberalii îl vor susține pentru funcția de primar general pe Nicușor Dan. Candidatura acestuia este susținută și de USR București, urmând ca în perioada următoare să fie luată o decizie și la nivelul PLUS.

PNL a efectuat cercetare sociologică amplă în București. În urma acestei cercetări a rezultat că toți candidații PNL au șansa de a câștiga, dar nu avem garanția că pot câștiga în bătălia cu PSD. În urma discuțiile avute cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune candidat.

Voi susține această propunere în fața PNL București, în fața conducerii PNL. Obiectivul nostru este acela de a oferi o guvernare a Capitalei care să ofere soluții pentru toate probleme. Am convingerea că Nicușor Dan este cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor 2 obiective ale PNL: primul obiectiv este de a elibera Bucureștiul de o guvernare despotică a PSD și al doilea este acela de a oferi o guvernare cât mai bună, care să ofere fiecărui cetățean posibilitatea de a trăi într-o Capitală administrată corect, într-o Capitală în care să își dorească să trăiască”, a declarat Ludovic Orban.

Articolul precedentKlaus Iohannis și isteria coronavirusului: „Răspândirea de știri alarmiste sau chiar de știri false poate genera o epidemie de panică”
Articolul următorInstructor auto acuzat de infracțiuni de corupție, pus sub control judiciar. În ilegalități s-au băgat și medici din mai multe județe