Sursa: Facebook

Părintele Francisc Doboș, cunoscut mai ales din perioada în care era purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București (ARCB), nu a fost ocolit de grijile privind plata facturilor în această perioadă.

Pe 25 ianuarie, Biserica franceză „Sacré Cœur” din Bucureşti, unde părintele slujește – a primit factura la gazele naturale, o sumă din patru cifre, iar aseară acesta a postat pe Facebook o fotografie a documentului, lăsând a se înțelege că veniturile lăcașului de cult nu sunt nici pe departe atât de „generoase”.

Preotul Francisc Doboş a devenit paroh al Parohiei Romano-Catolice „Preasfânta Inima a lui Isus” din septembrie 2021, primind în responsabilitate pastorală inclusiv comunitatea de limbă engleză şi filipineză. Acum, Biserica Franceză din Bucureşti a primit în cutia poștală o factură de 4.325,59 lei, care trebuie plătită până luna viitoare.

Biserică micuță dar factură mare.
Promit că o să vă încălzesc mai degrabă cu predici călduroase.
Aveți și alte sfaturi? Second job?
”, întreabă părintele Doboș în postare.

Ulterior, Francisc Doboș a revenit, cu un comentariu: „Am o idee: Milogul S.A.”. Nu au lipsit reacțiile la postarea acestuia, ba chiar au fost persoane care s-au oferit să ajute, așa că i-au solicitat informații despre modul în care pot trimite donații care să ajungă la biserică.

Articolul precedentSecretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „Cerem din nou Rusiei să detensioneze imediat situația”
Articolul următorNoi criterii de calificare pentru taxiurile din București