Angajații Primăriei Sectorului 5, la raport

Fotografiile realizate de acestia, punct de pornire pentru viitoarele proiecte

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a făcut o trecere în revistă a rapoartelor prezentate de angajații primăriei, după ședința operativă de săptămâna trecută, când fiecare dintre aceștia au fost reporteri „ad-hoc”, iar cadrele imortalizate pe străzile din sector au devenit exponante în galeria improvizată de la Primăria Sectorului 5. De altfel, acestea vor fi puncte de pornire pentru viitoarele proiecte ale Consiliului Local, potrivit lui Piedone.

Sunt parte din poze. Cum arată Sectorul 5, ați văzut prin ochii dvs ceea ce văd și cetățenii, ați pozat cu logistica din dotarea personală și ați făcut aceste rapoarte, pe echipele în care ați fost repartizați săptămâna trecută. Mă bucur că ați făcut aceste rapoarte de activitate

a început Piedone, ședința operativă.

Totodată, edilul a precizat că se așteaptă ca rapoartele prezentate de către angajații primăriei să aibă și un rezultat concret, nu să rămână la faza de „raport pe hârtie”. Acesta a exemplificat doar câteva dintre rapoarte, cu mențiunile de rigoare. „Ați făcut demersurile pentru ca iluminatul din acea parcare să funcționeze? Ați făcut necesarul pentru dimensionarea capitolului stâlpi de iluminat? Scrieți hârtii sterile, nu există finalitate”, a transmis edilul Sectorului 5.

Acesta a mai spus că este nevoie de o mai bună comunicare între departamentele din cadrul Primăriei, astfel încât toate problemele găsite să fie aduse la cunoștința celor care le pot remedia. „Informația este trunchiată, nu există interactivitate, nu există comunicare. Asta vreau să subliniez. Aceste rapoarte pot ajunge la direcțiile de specialitate, informația trebuie să circule între voi”, a mai spus Piedone.

Săptămâna viitoare, din nou pe teren

Primarul Cristian Popescu Piedone a ținut să precizeze că aceste ieșiri în teren vor deveni ceva obișnuit, iar pentru săptămâna viitoare este programată o nouă sesiune de informare la fața locului, de data aceasta „la pas”. „Să sperăm că nu o să ningă”, a glumit edilul. Intenția lui Piedone a fost să iasă și în această săptămână în teren, însă vremea i-a modificat programul.

Articolul precedentElena Udrea, în așteptarea sentinței: „Dacă o omoram pe Kovesi aveam șanse la o solicitare de pedeapsă mai mică din partea DNA”
Articolul următorMihai Chirica, trimis în judecată pentru abuz în serviciu