Foto: Facebook

Cabinetul premierului Ludovic Orban a suferit din nou modificări în structură, astăzi fiind înlocuit șeful Corpului de Control. În același Monitor Oficial a apărut atât decizia privind eliberarea lui Constantin Robu din funcția de secretar de stat, șef al Corpului de Control al prim-ministrului, precum și decizia privind numirea pe această funcție a lui Daniel Dragoș Tănăsoiu.

Constantin Robu era de doi ani pe Cabinet, ca urmare a unei numiri operate de premierul Vasilica Viorica Dăncilă. Robu este ofițer, iar la acea dată era director general la Corpul de Control al premierului.

Noul secretar de stat a avut în trecut carnet de membru al Partidului Democrat și a fost secretar general al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei. Anterior, Tănăsoiu a fost director adjunct al Direcției Inspecție și Control General din cadrul primăriei Capitalei.

Articolul precedentGheorghe Dincă le-a scris o scrisoare de patru pagini părinților Alexandrei, în care își recunoaște fapta: „Eu sunt acel criminal, îmi asum această crimă”
Articolul următorMigrare la PNL: membrii celei mai vechi filiale rurale a USR a spus adio formațiunii