Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Ieri, 25 octombrie, un bărbat din Turnu Măgurele a apelat numărul unic de urgență, precizând că doi tineri au dispărut de la domiciliu.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a insistat că este vorba despre dispariția fratelui acestuia și a iubitei sale.

Cei doi tineri uciși aveau vârstele de 18, respectiv 16 ani

Reprezentanții IPJ Teleorman au explicat că în ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Din anchetă a reieșit că principalul suspect are vârsta de 24 de ani, iar motivul pentru crima dublă este unul necunoscut.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au transmis că suspectul s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora.

În urma unui conflict izbucnit între cei trei, acesta le-ar fi aplicat tinerilor mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Principalul suspect a ascuns ambele cadavre într-o casă părăsită

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită. Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, au precizat autoritățile, potrivit Observator.

Articolul precedentKelemen Hunor, despre posibilitatea ca PSD să renunțe la portofoliul Apărării: „Dacă ei între ei se înțeleg, noi nu avem nimic de comentat”
Articolul următorDeclic: ”Corupții precum Elena Udrea vor scăpa de dosarele penale, iar alături de ei și sute de pedofili, hoți ori agresori de copii”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time