Exclusiv zin.ro – Video – Cine are dreptate? Ginecologul Josef Kopp, sau cele patru femei care îl acuză pe acesta de viol?

A doua întâlnire pe care am avut-o cu Joseff Kopp s-a axat exclusiv pe acuzațiile de viol. Pare că patru femei care aparent nu se știau între ele până să se întâlnească în sala de judecată, au fost violate de Josef Kopp. Acestea reclamă faptul că ginecologul le-ar fi violat (acuzația nu se referă la violul clasic, cu penetrare) în cabinetul acestuia în timpul consultațiilor. Acuzațiile par cumva apropiate, dacă nu chiar suspect de asemănătoare.

Primul gând care m-a încercat a fost acela că Josef Kopp are un fel de modus operandi. Nici nu ar fi greu dacă stai să te gândești că femeile îl acuză pe acesta că le-a violat în timpul consultului (!). Pedeapsa conform noului cod penal este între 2 și 6 ani și 8 luni!

Unde se termină realitatea și unde începe ficțiunea?  

Ascultându-l pe Kopp nu e greu să-ți imaginezi că totul se ”învârte” în jurul ”grupării care îi vrea răul cu orice preț”. Dar acest ”război” durează de niște ani și niciuna dintre părți nu dă semne că ar obosi.

Kopp acuză faptul că PE TREI DINTRE RECLAMANTE LE-A VĂZUT PRIMA DATĂ ÎN SALA DE JUDECATĂ! Este greu de închipuit, dar de crezut? Dar dacă omul chiar spune adevărul?

Dacă în ”nebunia” lui are dreptate și totul este o înscenare? Ar fi grav ca un nevinovat să (re)facă pușcărie. Și totuși, sunt PATRU femei care îl acuză de viol! Nu e puțin lucru măcar să planeze asupra cuiva SUSPICIUNEA UNUI VIOL. Dar patru?

Chiar dacă nu este vorba despre violul ”clasic” la care ne gândim cu toții când auzim expresia, codul penal reglementează foarte clar fiecare interpretare. Viol, până la urmă poate însemna orice este împotriva voinței personale. Aici intervin și circumstanțele agravante – în timpul consultului!

Dacă Josef Kopp a violat măcar o femeie, și nu patru, dacă măcar a atins necuviincios o femeie, și nu patru, merită să fie condamnat și să facă pușcărie!

Dacă și-a depășit atribuțiunile de medic, merită să fie condamnat și să facă pușcărie!

Dar dacă ginecologul are dreptate? Chiar dacă este greu de crezut… Dacă Josef Kopp spune adevărul și totul ajunge să fie dovedit în instanță? Atunci cine îl va compensa pe acesta pentru toate pierderile suferite? ”Gruparea”, femeile care acum reclamă faptul că au fost violate?

În online ginecologul a avut deja un proces rapid și este deja judecat și condamnat! Dar nu online-ul contează ci dovezile pe care fiecare parte le-a putut proba în ochii Judecătorului! Și declarațiile martorilor, atât timp cât ei nu țin partea unuia sau altuia, sau nu se vând pe promisiuni, și alea, ieftine, ci respectă faptele așa cum ei le-au perceput.

Dacă ginecologul Kopp a greșit față de femeile care îl acuză de viol vom afla cât de curând! Cel mai important este ca adevărul să iasă la lumină!

Oricum ar fi, sunt sigur că Judecătorul va face lumină în acest dosar, iar decizia va fi una corectă și justă!

Interviul poate părea lung însă este plin de detalii care pot ”întoarce” orice idee sau părere deja formată.  

Înainte să acuzi un om, ascultă toate părțile!

Al doilea interviu cu doctorul ginecolog Josef Kopp
VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentExclusiv ZIN.RO – Video – Josef Kopp, cunoscutul medic ginecolog este acuzat de delapidare, șantaj și fals intelectual sub semnătură privată
Articolul următorO avarie a dus la sistarea apei potabile în două zone din Constanța
Senior partner Ziarul de Investigatii