Carmen Dan și slujba de la Uniunea Națională a Notarilor Publici

Anunțul a fost făcut de europarlamentarul URS PLUS, Vlad Gheorghe

Europarlamentarul USR PLUS, Vlad Gheorghe a afirmat, marți seară, că „un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moartă și a primit o sinecură”, referirea fiind făcută la adresa fostului ministrul de Interne, Carmen Dan, care a fost angajată la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România.

„Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale”, a scris Vlad Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Carmen Dan – „omul lui Dragnea”, cea mai bună recomandare

Dacă ne întrebăm ce o recomandă pentru această funcție pe fosta secretară de școală generală din Videle, chiar Camen Dan a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.

Europarlamentarul a făcut referire și la protestul din 10 august, în care fostul ministru Carmen Dan s-a remarcat, dar mai ales la dosarul „10 august” pentru care încă se așteaptă o „pedeapsă cuvenită”. Mai mult, acesta are și un sfat pentru proaspăta angajată la UNNPR. „Să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funcții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a mai scris europarlamentarul.

Interesul lui Vlad Gheorghe în ceea ce o privește pe Carmen Dan este de înțeles, în contextul în care acesta a fost una dintre victimele violențelor din 10 august, de la protestul diasporei.

Carmen Dan nu este singura din „vechea gardă” ce a prins un loc călduț la stat. Săptămâna trecută, fostul lider al PSD și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, Viorica Dăncilă a fost numită consultant la BNR. Acesta a fost considerată de Adrian Vasilescu ca fiind omul potrivit care „să deschidă uși” în Europa.

Curtea de Apel Bucureşti a decis redeschiderea dosarului „10 august”

Articolul precedentRenate Weber despre percepția oamenilor asupra sa: „Se strigă după mine pe stradă”
Articolul următorIstoria Jocurilor Olimpice – partea întâi