Negoiță, nemulțumit de Nicușor Dan: „Municipalitatea pare că are un alt ritm de lucru”

Primarul Sectorului 3 acuză Primăria Generală că s-ar mișca mult prea lent, astfel că traficul din Capitală continuă să fie aglomerat

Captură video

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a scris nemulțumirea pe Facebook, vis-a-vis de lipsa de fluidizare în traficul bucureștean, cu emfază pe sectorul pe care îl administează. În postarea sa, edilul dă vina indirect pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, cel pe care îl acuză că s-ar mișca un pic cam lent, în contrasens cu necesitățile Capitalei, din acest moment. Iar una din aceste necestități este găsirea de soluții pentru fluidizarea traficului. Potrivit lui Negoiță, soluțiile există, însă avizele întârzie.

Robert Negoiță: „Economie de timp şi de combustibil, mai puţini nervi şi stres în trafic, mult mai puţină poluare. Sună bine, nu?

Întrebare retorică la care edilul își răspunde singur, spunând că ar fi aproape imposibil într-un oraş atât de aglomerat Bucureștiul să se facă economie de timp, combustibil, nervi și stres în trafic. „Şi totuşi, dacă se vrea… se poate, deoarece, din fericire, avem şi soluţii de fluidizare: poduri şi pasaje în zonele cheie, atât de necesare pentru noi cei din S3, dar şi pentru cei care tranzitează sectorul nostru”, a mai spus Robert Negoiță, adăugând că soluţii asemenea celor propuse de el sunt folosite cu succes în alte oraşe civilizate ale lumii la care România se uită acum cu admiraţie.

Problema este că, deşi soluţiile există, proiectele la fel… avizele întârzie. Şi vă amintiţi că fix zilele trecute vorbeam de faptul că stăm cu aceste proiecte blocate, aşteptând unul – două avize de la Primăria Generală. De mai bine de un an

Robert Negoiță, pe Facebook.

Mai mult decât atât, primarul Sectoului 3, Robert Negoiță, a amintit că ar avea deja restul avizelor, câteva zeci de la diferite alte instituţii, mai exact.

Dan Barna confirmă că se lucrează la o nouă lege a pensiilor: „Speranţa de viaţă a crescut peste tot”

„Municipalitatea pare însă că are un alt ritm de lucru. Sau poate nu este pur şi simplu interesată de implementarea unor măsuri vitale pentru fluidizarea traficului şi reducerea poluării, pentru a trăi normal şi decent în acest oraş”, a adăugat Robert Negoiță, pe Facebook.

Articolul precedentDan Barna confirmă că se lucrează la o nouă lege a pensiilor: „Speranţa de viaţă a crescut peste tot”
Articolul următorCîțu vrea efervescență în afacerile din România
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.