Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că preşedintele Klaus Iohannis e disperat, este împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara şi îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate.

„Miza este România, o altă miză o reprezintă vieţile românilor – trai mai bun pentru români sau trai mai rău, o ţară dezvoltată sau o ţară stagnată, o ţară mândră sau o ţară îngenuncheată şi predată la cheie străinilor. Ceea ce face Iohannis face din disparerare, e şi împins, are păpuşarii lui în spate. Eu cred că noi vom câştiga această bătălie, pentru că noi luptăm pentru România, el luptă împotriva ţării lui. Mi-e foarte greu să fac o ierarhie a acţiunilor negative ale acestui om care îşi urăşte ţara: încurajarea la proteste violente, niciun fel de luptă de a obţine ceva pentru această ţară, interesul lui e să nu deranjeze, să se pună bine cu mai marii Europei, care nu o să moară de grija noastră. Are în spate statul paralel, acest sistem ocult”, a afirmat Liviu Dragnea luni seara la Antena 3.

El a susţinut că, spre deosebire de PSD, Klaus Iohannis „face aceste lucruri din disperare”.

„Îi e frică. Dacă ai furat nişte case de la stat şi nu mai ai imunitate, trebuie să dai socoteală, nu poţi să te mai duci noaptea cu batic. Teama lui şi a altora este că o să dea socoteală. Până la urmă, se va face dreptate până la capăt”, a susţinut Dragnea. Liderul PSD a susţinut că este „o manipulare ultraprofesionistă”, care are rolul de a muta atenţia de la lumea reală şi care se foloseşte de violenţe şi miciuni. „Da, statul de drept, dar ăla normal, cum e în SUA”, a adăugat Dragnea.

Articolul precedentConsiliul Concurenței: piața serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu este slab dezvoltată! „Există situaţii în care este îngrădit dreptul pacientului la servicii în timp util”
Articolul următorCristian Preda: prezența Mariei Grapini pe lista PSD, o ilegalitate