Sursa Foto: Facebook

Un primar din județul Gorj, deși la o vârstă destul de fragedă, îi duce lipsa lui Nicolae Ceaușescu, dictatorul care ar fi împlinit astăzi 103 ani, iar de ziua lui s-a gândit să își aducă aminte ce bine era în România înainte de Revoluție. Nu este clar de unde știe social democratul cum era în România anilor lui Ceaușescu, dat fiind că la Revoluție acesta avea doar 3 ani. Acum în vârstă de 34 de ani, Robert Ionuț Păiuși este primar în comuna Stejari, județul Gorj, din 2016, iar în toamnă a câștigat încrederea localnicilor pentru al doilea mandat.

Deși scrie despre „proștii” de după Ceaușescu și se arată trist că „nu mai avem școală”, în postarea de pe Facebook tânărul edil comite câteva greșeli gramaticală, probabil inerente. Un exemplu ar fi virgula între subiect și predicat.

Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…
Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria, mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara,poporul.Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie,în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, sunt cele câteva cuvinte înșirate de primarul Păiuși pe Facebook.

Articolul precedentSălile de jocuri de noroc își reiau activitatea. Patronii de cazinouri mai așteaptă.
Articolul următorMamaia, înnoită cu 53 de hectare de plajă