Situația alegerilor este mai mult decât clară, PNL obținând voturi peste PSD în marea majoritate a județelor. Ultimele redute sunt Teleorman (59,17%), Giurgiu (54,75%), Olt (54,41%), Mehedinți (52,02%) și Gorj (51,9%). Au fost pierdute județe importante, unde votanții PSD erau disciplinați și aduceau glorie PSD. Printre acestea și Doljul, unde conducerea este asigurată de Claudiu Manda de la soția sa, Olguța Vasilescu, liderul PSD din județ încă de pe vremea președinției lui Mircea Geaonă. Însă Claudiu Manda nu vede procentul mai mic de 50% un eșec, dimpotrivă: locul 8 este extrem de bun pentru ceea ce va urma.

Deși nu am câștigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea bună este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel național între organizațiile județene social democrate și pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dăncilă, 138.855 (48,21%).

PSD Dolj rămâne principala forță politică

Am câștigat alegerile în 78 de localități din județul Dolj, în 10 dintre ele cu peste 70%, în 30 de localități cu peste 60% și în 38 cu peste 50%, asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forță politică și suntem pregătiți să câștigăm alegerile locale.

Le mulțumim doljenilor care ne-au acordat votul de încredere și echipei PSD Dolj pentru implicare!”, scrie Manda.

Articolul precedentPSD, înfrângere rușinoasă. Social democrații se reorganizează: „Chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, întreabă retoric Gabriela Firea
Articolul următorGabriel Oprea lămurește situația după scandalul stârnit în PSD legat de prezența sa în partid. A venit doar să ajute!