Elena Lasconi - Foto Facebook

Panica se instaleză rapid în rândul globalist-progresiștilor! E ceva nemaivăzut. Zici că au turbat toți. Nu că până acum nu e posibil să fi suferit de respectiva afecțiune! Nuu! Ci pentru că realizează că vor fi din nou departe de decizii și de bani. Dacă până acum câteva luni mai aveau ceva primari, acum, când țugulanul Român s-a prins de fentă, o mai au doar pe ”kamala de Câmpulung”.

Să le fie călău ză în arta conversației politice! Acest personaj care era lăudat și prezentat pe toate canalele useristo-globaliste cum că ar putea fi viitorul Președinte al României, a fost umflat peste măsură până când i s-au aflat notele și universitatea de top la care și-a făcut studiile!

Dar, stați, asta nu e tot! Și, cu ajutorul ei, încă o dată-n plus, USR va lipsi din nou, și de data asta tot motivat, din turul doi, și, poate cine știe, se înjumătățesc și reprezentanții lor în Parlament.

Și când auzi că ”lista e deschisă de Clotilde Armand” la Senat, parcă îți vine să lași totul și să te duci la vot! Nu că doamna Armand ar fi necompetentă, că doar a scos Sectorul 1 din mizerie și s-a ținut de toate promisiunile electorale, doar că oamenii răi și fără suflet i-au furat voturile! Ghinionul ei a fost că nu funcționau camerele de luat vederi. Sau funcționau? Depinde pe cine întrebi.

Ce este totuși neliniștitor este că, așa cum cei care l-au votat pe actualul Președinte al României și a doua oară, că ”doar nu era s-o voteze pe Dăncilă”, USR mai are o șansă la alegeri. Glumesc, normal! Cu ”kamala de Câmpulung”, acest experiment eșuat (după părerea mea) va începe tranziția către canibalizare, extincție și, firesc, dispariție!

Se aud încă destul de tare câteva voci care au în proprietate niște oameni inteligenți, cu multă experință în ”comunicarea publică”, cu știință în arta așa zisei manipulări (chiar dacă manipularea pe care ei o fac este foarte grosolană) și care au o grămadă de adepți! Încă! Chiar azi l-am auzit pe unul în propria-i emisiune care, luat de valul conversației (interlocutorul l-a păcălit cu ușurință făcându-l să creadă că-i de-al lui) nu s-a mai controlat și, luat prin surprindere de o afirmație a omului, a întrebat plin de ”simpatie”: „Dar ce-ți place domne la Geoană?”.

Nu, nu sunt deloc mai inteligenți, au doar mai mult tupeu! Nu, nu sunt deloc mai școliți, au doar gura mare! Nu, nu sunt deloc!

Aceste alegeri reprezintă pentru noi toți șansa să schimbăm direcția pe care minionii ne-o prezintă ca a fi ”corectă”! Ei, care sunt lipsiți de orice fărâmă de demnitate!

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentIohannis se „perpelește” pe lege, PSD și PNL se „războiesc” în postări pe Facebook
Articolul următorPercheziții ale Parchetului European la Prefectura Maramureș
Sorin PREDA
Senior partner Ziarul de Investigatii