Sectorul 5, sectorul tuturor posibilităților – de fraudă

Sectorul 5 ar putea să câștige detașat un mare premiu, cazul în care un reprezentant al Cărții Recordurilor s-ar afla acum prin zonă. Cu recordul „Cele mai multe mite pe metrul pătrat”, Florea Daniel ar putea fi numit cel mai AȘA-NU primar din istorie, în mod sigur.

3.000 de muncitori la DF Salubrizare, îndemnați să-și facă viză de flotant

EXCLUSIV: 350 de ofițeri sub acorperire vor patrula în Sectorul 5, în ziua alegerilor locale pentru a preveni mita electorală

Ziarul de Investigații a aflat că în ultimele trei zile, absolut toți angajații DF Salubrizare au fost chemați pentru a fi instruiți să voteze cu Florea Daniel, „proprietarul” firmei de salubrizare pe care a denumit-o după chipul, asemănarea și numele lui din buletin. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, acei 3.000 dintre acești angajați ce nu au domiciliul în București, vor fi duși la secțiile de poliție din Sectorul 5, cu numerele 18, 19 și 24, pentru a li se face vize de flotant. Scopul? Ca să poată vota cu Florea Daniel. De altfel, în mod sigur, cei 3.000 duși ca să le fie făcute vizele de flotant, au sarcina bine trasată de a pune ștampila pe șeful lor.

35.000 de tablete date de Florea înainte de alegeri

Tot în cursul zilei de mâine, o altă informație pe surse relatează faptul că aproximativ 35.000 de tablete vor fi împărțite elevilor din Sectorul 5.

De ce acum? Pentru că Florea, în disperarea sa, scoate toată muniția din dotare, uitând că muniția nu-i a lui, ci a cetățenilor Sectorului 5. Și mai uită un lucru, armele ți se pot descărca oricând în față, dacă nu știi cum să le utilizezi corespunzător și corect.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPrimar și viceprimar din Suceava, mână în mână: prinși de procurorii anticorupție că au obținut pe nedrept fonduri nerambursabile
Articolul următorChioșcuri dărâmate în Sectorul 5. Pe Florea l-a apucat hărnicia