kelemen hunor ucraina
Kelemen Hunor (Foto: Facebook)

Președintele UDMR ar vrea ca toată lumea să fie convinsă că, deși sunt motive întemeiate pentru înlăturarea Guvernului PNL, formațiunea politică pe care o conduce nu va face jocul niciunui alt partid. Kelemen Hunor spune că nu a purtat discuții pe tema moțiunii de cenzură depuse de PSD – a se citi tratative sau negocieri, și a asigurat că lucrurile nu vor fi grăbite. În acest context, UDMR s-ar vrea o entitate care să gândească fără alte influențe politice. Sau cel puțin așa lasă de înțeles Hunor.

Nu vom discuta până în ziua votului, atunci vom stabili, fiindcă avem o mie de motive să dăm jos Guvernul. Trebuie să ne gândim. Nu vrem să fim victime colaterale din punct de vedere politic într-un război care nu este războiul nostru. Noi vom lua o decizie extrem de raţională”, a spus Kelemen Hunor pentru Adevărul, citat de Știri pe Surse.

Chiar dacă în câteva luni vor fi alegeri parlamentare și este posibil să se formeze o altă majoritate și să se mai schimbe și actorii politici, Hunor a subliniat că cine vrea votul la moțiune ar trebui să prezinte un plan pe următorii 4 ani, inclusiv o propunere concretă de premier. „În România să gândeşti pe termen lung nu numai că este un lux, ci pur şi simplu sunt foarte puţini oameni politici care mai gândesc pe termen lung, nu au această preocupare. Nu spun capacitate, că sunt unii care avea capacitatea intelectuală, dar sunt prea ocupaţi de alte direcţii”, a mai spus preşedintele UDMR pentru sursa citată.

Articolul precedentBarna explică de ce nu se poate dragoste cu PNL în toată țara
Articolul următorUNA VORBIM, ALTA PLĂTIM. Deva încă plăteşte mizeriile „administraţiei Mărginean”