Se consideră Barna mai bun decât Cioloș, în contextul alegerilor noului lider absolut al USR PLUS?

În eventualitatea unui eșec, Dan Barna a menționat că nu-și va da demisia și nici „nu se va da cu fundul de pământ”

USR, PLUS, USR-PLUS, Dacian Cioloș, Dan Barna, Guvern
Foto: Facebook

Invitat la „Insider Politic”, de la Prima TV, copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a vorbit, printre altele, despre viitoarele alegeri interne din cadrul partidului unde, atât el, cât și Dacian Cioloș, candidează pentru a deveni unicul lider de fapt și de drept al formațiunii politice compuse, mai devreme menționate.

Barna, gata să-și recunoască înfrângerea, dacă va fi cazul

Întrebat dacă se consideră mai bun decât Dacian Cioloș, Dan Barna a evitat să dea un răspuns clar, menționând că liderii se construiesc greu „şi eu cred că e păgubos ca şi eu şi Dacian să ieşim din conducerea USR PLUS pentru a începe o nouă construcţie, pe de o parte,  iar pe de altă parte, eu sunt gata să plec acasă dacă colegii mei din USR PLUS îmi spun asta prin vot”.

Liderul USR PLUS a menționat că, în eventualitatea unui eșec, nu are de gând nici să plângă, nici să-și dea demisia și nici „să se dea cu fundul de pământ. „Rămân în organizaţie, voi susţine liderul care va fi acela, indiferent dacă va fi Dacian sau un alt coleg. Deci nu am niciun fel de problemă de orgoliu sau de felul acesta”, a mai spus Dan Barna, adăugând că, de felul lui, ar fi un luptător, așadar nu vede de ce s-ar retrage. Cu toate astea, își va recunoaște înfrângerea, a mai spus politicianul.

Participi la ea şi e important în egală măsură ca membrii USR-PLUS să aibă toate opţiunile valide pe masă, cu atât va fi mai legitim un astfel de liber în momentul în care el e rezultatul votului într-o competiţie. Dacă ne-am fi retras, oricare coleg ar fi fost să spunem următoarea opţiune ce s-ar fi spus despre el, a, păi da, dar s-a retras şi Barna, şi Cioloş, normal că e Cutărescu.

a mai spus Dan Barna, la Insider Politic

Citește și: Accident cumplit pe E85, în Bacău, cu șapte morți

Articolul precedentAccident cumplit pe E85, în Bacău, cu șapte morți
Articolul următorGhana merge în sensul invers al acelor de ceasornic: un controversat proiect de lege ar putea trimite persoanele LGBTQ+ după gratii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.