Claudiu Nasui pe vremea când o lăuda pe Clotilde Armand - Foto zin.ro

Claudiu Năsui, deputat și vicepreședinte al USR, și-a declarat sprijinul pentru Elena Lasconi în cursa pentru șefia partidului. Năsui este convins că Lasconi va câștiga alegerile și va obține majoritatea în Biroul Național, permițându-i astfel să demareze reconstrucția necesară a USR. Alături de alți membri ai partidului, Năsui vede în Lasconi liderul capabil să aducă schimbările de care formațiunea are mare nevoie.

Elena Lasconi, actualul primar al municipiului Câmpulung Muscel, este apreciată pentru eforturile sale de modernizare și transparență administrativă la nivel local. Lasconi a devenit cunoscută în mediul politic și pentru implicarea sa activă în diverse proiecte sociale și de infrastructură, atrăgând astfel susținerea unei părți semnificative din USR.

Pe lângă Năsui, Lasconi a primit sprijin și din partea altor figuri marcante din partid, care au subliniat importanța unui leadership puternic și vizionar pentru viitorul USR. Ceilalți patru candidați rămași în cursă reprezintă, de asemenea, opțiuni valoroase, însă Năsui și susținătorii lui cred că Lasconi are viziunea și capacitatea necesare pentru a revitaliza partidul și a-l ghida spre noi succese electorale.

Citește și Clotilde Armand, cel mai bun primar de sector

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentPaul al României va fi extrădat
Articolul următorDirectorul Serviciului Public Local de Termoficare Brașov, al doilea dosar: mită pentru contracte
Senior partner Ziarul de Investigatii