Captură video Youtube

Traian Băsescu a anunțat că a primit prima notificare de la RA-AAPS, prin care se spune că trebuie să evacueze imobilul.

Fostul președinte al României a spus că nu s-a mutat încă din vila de protocol deoarece nu este gata apartamentul pe care acesta l-a cumpărat în urmă cu ceva timp.

„În primul rând, nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţile undeva”, a spus Băsescu, potrivit spotmedia.ro.

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident de mașină. Din fericire nu au existat răniți. Fostul președinte al României a mers singur la poliție pentru a declara ce s-a întâmplat duminică dimineață

De asemenea, Băsescu a declarat că plecarea lui speră să fie „una civilizată”, precizând că unumiți politicieni s-au „arătat atât de lași” încât au făcut legi speciale pentru acesta.

„Cât timp s-au înfruntat cu mine, nu au fost în stare de nimic, Când nu am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia. Am primit ieri notificarea de la RA-APPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a mai spus Băsescu.

Reamintim că pe 28 martie, Regia Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat l-a somat pe Băsescu să plece din vila de protocol în 60 de zile după ce instanța a decis că fostul șef de stat a colaborat cu Securitatea.

Potrivit legii în vigoare, foștii colaboratori nu mai au dreptul la locuință de protocol.

În urmă cu trei zile, Băsescu a fost implicat într-un accident de circulație, acesta prezentându-se singur la Biroul Accidente Ușoare. Fostul președinte le-a spus polițiștilor că a lovit oglinda unei alte mașini parcate în timpul unei manevre.

Oamenii legii l-au testat cu etilotestul și s-a stabilit că fostul șef al statului nu consumase băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 2, duminică dimineață.

În urma accidentului, Băsescu a lăsat un mesaj cu numărul de telefon pentru a rezolva amiabil incindentul.

Citește și articolul: Traian Băsescu a ajuns la poliție. Fostul președinte, implicat într-un accident

Articolul precedentÎnvățământul românesc se schimbă. Cîmpeanu, planuri mari pentru profesorii din România
Articolul următorSituația obezității din România este îngrijorătoare: afecțiunea ar putea fi recunoscută că boală cronică
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.