Captură video Youtube
Captură video Youtube

Pacienții internați în Spitalul de de Boli Infecţioase din Iaşi au primit, în meniul de la spital, bucate tradiţionale de Paşte.

Oamenii s-au putut bucura de ouă roşii, friptură şi cozonac.

Totuși, a existat și o condiție: aceea ca starea de sănătate să le permită consumarea acestor alimente, în condițiile în care multe persoane trebuie să respecte un regim special pentru a se însănătoși.

Deși sunt internați, pacienții s-au putut bucura de Săbătorile Pascale

Mai mulți români din Iași au fost nevoiţi să îşi petreacă Sfintele Sărbători Pascale internați în spital.

Cu toate acestea, în cursul zilei de duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşte, oamenii au fost surprinși cu un meniu tradițional. 

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a decis să le ofere pacienţilor, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un meniu diferit, special pregătit pentru prima zi de Paşte

Ne folosim de toate mijloacele la îndemână, medicale şi nu numai pentru a le îmbunătăţi starea de spirit, factor care nu de puţine ori înseamnă o dorinţă mai mare din partea lor de a se vindeca, de a respecta tratamentul şi de a avea grijă de sănătatea lor”, a declarat managerul unităţii sanitare, medicul Florin Roşu, potrivit Adevărul.  

În plus, medicul a ținut să precizeze că mai multe cadre medicale de la spitalul ieşean încearcă, în permanență, să le asigure pacienților cele necesare, fapt care le îmbunătățește și moralul acestora.

Masa de Paşte, mai scumpă ”cu 50% faţă de anul trecut

Pentru masa de Paște din 2022, românii au fost nevoiți să plătească cu 50% mai mult decât anul trecut. În plus, la unele produse a fost înregistrată aproape o dublare a preţului.

Declarațiile au fost făcute de preşedintele Federaţiei sindicale din industria alimentară – Sindalimenta, Dragoş Frumosu, pentru Agerpres, arată Libertatea.

Articolul precedentO vilă de pe Coasta de Azur, scoasă la vânzare în România pentru două milioane de euro
Articolul următorGrecia consideră că turismul va fi înfloritor în 2022, în ciuda conflictului militar din Ucraina
Jurnalist full-time / Pesimist part-time