O vilă de pe Coasta de Azur, scoasă la vânzare în România pentru două milioane de euro

Vila a fost construită în 1952.

O vilă de pe Coasta de Azur a fost scoasă la vânzare în România. Proprietatea are vedere panoramică la marea din Golfe Juan, Franța, prețul ei fiind de aproape două milioane de euro. Vila face parte din portofoliul Sotheby’s Internațional România. Superba vilă este amplasată într-o zonă cu verdeață luxuriantă, fiind situată lângă mare, la cinci minute de Cannes, la câțiva pași de plajele cu nisip alb.

Proprietate ideală pentru petrecerea vacanțelor

Vila a fost construită în 1952 și are 210 mp de spațiu util. Proprietatea are o grădina amenajată de 900 mp, unde sunt plantate specii mediteraneene. Vila dispune de șase camere din care patru sunt dormitoare, un living dublu mare și luminos cu șemineu, o bucătărie independentă complet utilată, trei băi, o cramă și o spălătorie. Locuitorii vilei vor avea și o terasă mare, orientată spre sud-est, cu vedere la mare, care se deschide spre o piscină expusă la soare toată ziua. Un garaj pentru două mașini completează această proprietate exclusivistă, potrivit descrierii Sotheby’s Internațional România.

Coasta de Azur (sau Riviera Franceză, franceză Côte d’Azur) este regiunea de coastă a Franței la Marea Ligurică. Una dintre cele mai cunoscute zone de litoral din lume, Coasta de Azur, se continuă în est cu Riviera Italiană prin Monaco.

Coasta de Azur se întinde pe teritoriul departamentelor mediteraneene Alpes-Maritimes și Var, în apropierea departamentelor Alpes-de-Haute-Provence, Bouches-du-Rhône și Vaucluse. Este unul din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume. Riviera Franceză este o zonă importantă de iahting și de croazieră cu mai multe porturi de-a lungul coastei sale. Potrivit Agenției de Dezvoltare Economică a Coastei de Azur, în fiecare an, Riviera găzduiește 50 la sută din flota de iaht de lux din lume, 90% din toate superiahturile vizitând coasta regiunii cel puțin o dată în viață. Ca centru turistic, Riviera Franceză beneficiază de 310 până la 330 de zile de soare pe an, 115 kilometri (71 mile) de coastă și plaje, 18 terenuri de golf, 14 stațiuni de schi și 3.000 de restaurante.

Un bărbat a fost infectat cu Covid timp de 16 luni

Articolul precedentRomânii continuă să amestece berea și vinul cu băuturile spirtoase
Articolul următorPacienţii internaţi într-un spital din Iaşi au primit un meniu special, cu ocazia Sărbătorilor Pascale