Liberalii nu își lasă oamenii de bază la greu. O demonstrează și ultima numire din Prahova. Horia Tiseanu, fostul primar PNL al municipiului Câmpina, este noul director al ADI Termie, societate nou înființată, care are ca acționari Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova.

Tiseanu va trebui să se ocupe de organizarea licitației pentru serviciul de termoficare al Ploieștiului, actualul contract urmând a expira în aproximativ opt luni. Nu contează că municipiul Câmpina, acolo unde Horia Tiseanu a fost primar timp de trei mandate, nu are sistem centralizat de termoficare. Importantă este experiența în slujba partidului.

Tiseanu nu a mai candidat la alegerile locale din 2020, deși a ocupat postul de primar al municipiului Câmpina timp de trei mandate. PNL nu l-a mai lăsat să candideze în urma unei alianțe locale încheiate cu USR PLUS.

Horia Tiseanu este implicat în mai multe dosare DNA, câteva dintre ele fiind deja pe rolul instanțelor de judecată. Este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și delapidare în formă continuată.

Articolul precedentRaed Arafat susține că nu a fost dată vreo derogare liberalilor
Articolul următorCMBSU: Restricțiile din Capitală intră în vigoare de la miezul nopții
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...