Codrin Ștefănescu, de ceva timp pe „tușă”, îi face constant opoziție celui care în acest moment conduce PSD, pentru a-și arăta nemulțumirea față de politica pe care o fac social democrații.

Cum este de așteptat, fostul secretar general al PSD lasă să se înțeleagă în fiecare mesaj – aceasta atunci când nu o spune clar – că Liviu Dragnea este cel care a dus partidul pe culmile gloriei, singurul care îl mai poate salva.

Aseară, Codrin Ștefănescu a criticat ultimele ieșiri publice ale lui Marcel Ciolacu, atrăgând atenția că discursul acestuia este „comandat” și că nu mai are credibilitate. De cine, se poate citi printre rânduri. Și, mai mult decât atât, acesta are și o previziune sumbră pentru PSD-ul „acaparat”, anume că forțe exterioare îl vor înlătura din funcție pe Ciolacu și își vor instala propriul om.

Există însă o soluție pentru „salvarea” lui Ciolacu, astfel încât acesta să își recapete cumva onoarea: anume să îi ceară iertare de la Dragnea. Nu oricum, ci „în genunchi”.

Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv să debitezi toate prostiile! Pe care ți le dau șefii tăi din pădure să le citești! Că se enervează toată suflarea omenească! Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosiță și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid! Aia cu românii care vor ieși cu furcile în stradă, e de un penibil total!

Sā presupunem prin absurd că totuși că vor ieși. Pe cine să urmeze, pe tine? Șeful opoziției, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului și fricos până-n măduva oaselor? Nu, Marcel, nu te vor urma! Pentru că tu și mica gașcă de securici, care ați pus mâna pe partid întâmplător, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trădare!

Îți scriu aceste rânduri și pentru că am auzit un zvon. Cică șefii tăi, în fata cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o să amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca în aer tot partidul!

Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milă si te salvează din nou!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook, cu un haștag pe măsură: „#faratradatoriinfunctiipublice”.

Articolul precedentMircea Geoană l-a criticat dur pe Vladimir Putin
Articolul următorBoc, răspuns pentru Orban: „Totdeauna a fost produsul unei liste sau al unei numiri în politică, aşa încât e greu să dai lecţii”