Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj social democraților, rugându-i să nu-și bată joc de democrație și să oprească derularea acțiunii aferente moțiunii de cenzură, înainte ca CCR să o facă. „Suntem in discutii, negocieri, cu formatiunile cu care am avut intelegeri si avem negocieri individuale cu toti parlamentarii. Am format o echipa de negociere. Nu o sa va spun rezultatul. Rezultatul se va vedea efectiv la motiune. Somez din nou PSD sa nu-si bata jos de democratie, de Romania, sa opreasca procedura motiunii pana la decizia CCR, sa nu se faca ca nu exista aceasta sesizare la CCR”, a declarat Ludovic Orban.

Guvernul cheamă judecătorii CCR în ajutor în privința moțiunii de cenzură depuse de PSD

Cât despre moțiunea de cenzură, premierul Orban se declară sceptic, afișând o atitudine rezervată

Cu toate că acum câteva zile, atitudinea premierului părea una mai de grabă optimistă, în contextul moțiunii de cenzură, în conferința de presă de astăzi, atitudinea lui Ludovic Orban a părut ușor schimbată, declarând că nu poartă negocieri cu PSD pe această temă, încât este foarte ocupat cu funcția pe care o deține. „Obiectivul nostru este sa nu treaca motiunea de cenzura”, a mai spus Ludovic Orban.

Ziarul de Investigații

Articolul precedent500 de euro, mită pentru contrabandă cu țigări
Articolul următorDacian Cioloș: „Îi recomandăm domnului Alexe să mai recruteze câțiva pesediști ”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.