Ciprian Ciucu a învins-o pe Violeta Alexandru și devine noul președinte PNL București

Ciprian Ciucu a primit 498 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Violeta Alexandru, 405

Foto: Facebook

Cu toate că a susținut, aseară, că ar exista posibilitatea de fraudare, în contextul alegerii noului lider PNL București, Ciprian Ciucu este, începând de astăzi, noul lider al liberalilor din Capitală, devansând-o pe Violeta Alexandru cu 94 de voturi. Mai exact, Ciucu a primit 498 de voturi, în timp ce Alexandru a bifat un număr de 405.

Ciprian Ciucu, victorie nesperată

Așadar, odată cu preluarea șefiei filialei bucureștene de către Ciprian Ciucu, Ludovic Orban mai pierde o piesa din puzzle-ul pe care spera să-l întregească în data de 26 septembrie, atunci când se va decide cine va fi șeful cel mare al liberalilor. Amintim că Ciprian Ciucu și-a manifestat deja susținerea pentru premierul Florin Cîțu, în ceea ce privește alegerile interne generale ale partidului.

În urmă cu foarte puțin timp, edilul Sectorului 6 le-a mulțumit liberalilor care au avut încredere în el și și-a prezentat, de asemenea, echipa: „Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!Echipa pe care trebuie sa o susținem mai departe este formată din: Catalin Deaconescu – prim vicepresedinte, Diana Baciuna – prim vicepreședinte, Octavian Oprea – vicepresedinte, Tudorel Prună – vicepreședinte, Stelian Bujduveanu, secretar general, Bogdan Ciocarlan – Trezorier, Daniela Pasareanu – Cenzor, Florin Berbecaru – COAMB. Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult”, a scris recent Ciucu, pe pagina sa de socializare.

„Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine. Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare şi ca sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, scria, în data de 16 iulie, Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Citește și: Ludovic Orban i-a reproșat, voalat, lui Cîțu că l-ar fi jignit: „Nu eu am zis că preşedintelui PNL i s-a umflat capul”

Articolul precedentLudovic Orban i-a reproșat, voalat, lui Cîțu că l-ar fi jignit: „Nu eu am zis că preşedintelui PNL i s-a umflat capul”
Articolul următorIncendiu la Spitalul Județean Constanța
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.