În cursa pentru președinția USR au mai rămas patru oameni, din cei șase inițial care au fost validați.

Informația vine via unul dintre cei patru – deputatul USR Cristian Seidler, care a comentat situația aseară, la B1 TV, din propria sa perspectivă.

Dincolo de speculații și planuri, favorită pentru a prelua conducerea partidului aflat în cădere liberă după o serie de decizii dezastruoase ar fi Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel. Lasconi este una dintre puținele persoane din cadrul USR care au fost realese în funcția de primar după scrutinul din 9 iunie, iar acum se pregătește de alte alegeri.

Conform calendarului intern, între 24 – 25 iunie are loc turul 1 al alegerilor din USR, iar în cazul în care niciun candidat nu este votat cu ajoritate clară, există posibilitatea organizării unui ai doilea tur 2, pe 27 – 28 iunie. Iar „bătălia”, a precizat Cristian Seidler, se dă între sine, Elena Lasconi, Radu Hossu și Vasile Filip.

Eu sunt deputat, sunt în București, Elena Lasconi e primar în Câmpulung. Eu nu vreau să candidez la prezidențiale, o sprijin pe Lasconi, ea vrea să candideze la prezidențiale în numele USR. Eu sunt mai vechi în partid și cunosc mai bine structura partidului, de asta pot să asigur mai bine spatele organizatoric, în timp ce Elena trebuie să fie în campanie și precampanie”, a explicat Seidler punctul său de vedere.

Articolul precedentDumitru Buzatu, plasat sub control judiciar
Articolul următorÎn Alba și Mureș s-a mers iar la vot, ieri, pentru alegerea primarilor