Titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa” a fost câștigat de Buzău. Conform primarului Constantin Toma, orașul Buzău a învins în finală Parisul.

„Titlul de <Cel mai bun brand de oraș din Europa> a revenit azi noapte orașului Buzău, în cea mai importantă competiție de branduri din lume <Transform Awards>, ținută la Londra! Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil!”, a anunțat edilul pe rețeaua de socializare Facebook.

„Este un premiu pentru toți buzoienii și vă mulțumesc din tot sufletul pentru echipa formidabilă pe care o facem împreună. Hai să facem Buzăul Mare!”, a mai scris Constantin Toma.

Gala „Transform Awards” este organizată de publicația internațională Transform magazine, una dintre cele mai mari publicații care se ocupă de studiul și promovarea brandurilor la nivel mondial.

Proiectul românesc propus de Buzău a depășit rebrandingul dezvoltat pentru municipalitatea Paris, care a fost recompensat cu “silver”.  Premiile s-au decernat pe 23 iunie 2021, la Londra, în cadrul unei gale internaționale.

Articolul precedentParlamentul, în așteptare privind numirea lui Gyula
Articolul următorDosarul fraudării alegerilor în Prahova: Suspecţii acţionau ”fără absolut niciun trac infracţional”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...