Vă amintiți celebra scenetă de râsu-plânsu în care cei doi vechi prieteni, Liviu Dragnea și Victor Ponta se plimbau bine-mersi într-o bărcuță, trași de angajații de IGSU? Se întâmpla prin 2014. Noi cu siguranță nu putem uita așa ceva, întrucât o astfel de imagine va rămâne pentru totdeauna în memoria colectivă a țării noastre.

Astfel, cu mare expriență într-ale inundațiilor, așa cum puteți vedea și din imaginea repostată în capul articolului, liderul PRO România, Victor Ponta acuză guvernul de neimplicare, în ceea ce privește inundațiile din nordul țării, deplângând situația celor ce au avut de suferit.

„Avem inundatii grave de peste o saptamana in multe zone ale tarii/ gospodarii distruse / oameni care au pierdut tot ce aveau si nu au din ce sa traiasca/ romani care au nevoie de solidaritate si speranta !

Ati vazut dvs ca Prim Ministrul Orban sa mearga alaturi de oameni? Vreun Ministru? Reprezentanti ai Guvernului? Ajutor si solutii concrete? Nimic – zero ! Doi bani nu dau pe oameni – nu le iese niciun comision ( ca la achizitia de masti si combinezoane”!

Ma bucur acum ca am fost injurat, batjocorit , criticat cand mergeam ca Premier alaturi de oamenii afectati de inundatii / “Ponta sta in barca si jandarmii in apa” / a zis Ponta “Fa Doina” / “Ponta nu are cizme de cauciuc” / “Ponta e de vina ca sunt inundatii” – Puie Monta !!! Dar eu ajutam oamenii cand aveau nevoie – si luam masuri sa nu se mai repete necazul in acea zona ! Imi faceam datoria fata de cei care traiesc in aceasta tara si ajung in necaz !

Acum toti orbitii de ura, injuratorii de profesie si carcotasii tac din gura / ii doare pe toti fix in cot de oamenii / unii care ma injurau la inundatii au acum salarii de sute de milioane la Guvern si isi umfla gusa si burta din bani publici !

In toate aceste localitati abandonate si ignorate de Guvern o sa vina curand PNL istii sa le spuna oamenilor sa-i voteze ( doar ca sa nu voteze PSD) /

Insa acum exista ProRomania – ca sa nu trebuiasca sa alegeti intre PNL si PSD – si noi tinem doar cu Romania !”, scrie Ponta pe Facebook.

Articolul precedentDeputații vs Nelu Tătaru: moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății a fost adoptată
Articolul următorLegea impune demolarea teraselor ilegale de pe litoral, Teodorovici „salvează” situația (și un prieten)
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.