Sursa foto: Igsu.ro

Actualizare– Raed Arafat a anunțat că incendiul de la metroul din București a fost lichidat, fiind evacuate 172 de persoane. De asemenea, 25 dintre persoanele evacuate au avut nevoie de îngriji medicale.

”Din păcate a fost un incident la metrou între Piața Romană și Piața Universității. Au fost evacuate 172 de persoane, iar 25 au avut nevoie de asistență medicală (…) Au fost persoane care au fost asistate de către specialiștii SMURD, jos, în stația de metrou. La acest moment, toate persoanele sunt evacuate și nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri suplimentare.”, a spus Raed Arafat.

ISU București-Ilfov a activat planul roșu de intervenție, după ce o garnitură de metrou a luat foc, iar călătorii aflați în metrou au fost evacuați, fiind interzisă coborârea în subteran.

De asemenea, mai mulți călători aflați în metrou au intrat în panică din cauza degajării de fum în subteran.

„În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime. Acționează 8 autospeciale de stingere, SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”, a trasmis ISU, informează Antena 3.

„În urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou.

Metroul este pe tunel, la o distanță de aprox. 20-30 m de peron. Din datele furnizate nu sunt victime. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Echipajele din cadrul ISUBIF sunt amplasate în zona stațiilor de metrou Romană, Universitate și Piața Victoriei”, se arată în comunicatul transmis.

Articolul precedentIon Cristoiu: „Dependența Justiției de presiunea emoției colective, una dintre cancerele postdecembrismului”
Articolul următor„Creștere îngrijorătoare” a condamnărilor la moarte. Amnesty International trage un semnal de alarmă
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.