dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că judecătorii care urmează să se pronunţe în dosarul său sunt supuşi unor presiuni inimaginabile, iar dacă aceştia rezistă presiunilor, cu siguranţă va fi achitat.

„Presiunile sunt inimaginabile pe marginea acestui proces. (…) Dacă judecătorii din complet vor rezista la presiuni, nu poate să fie decât achitare, pentru că sunt complet nevinovat. Nu există absolut nicio probă care să mă incrimineze”, a afirmat Dragnea joi seara la Antena 3.

Liderul PSD a mai spus că primul complet, care l-a condamnat în prima instanţă, „nu există oficial”. „Am vorbit cu avocaţii: primul complet care m-a condamnat nu există oficial. Orice complet trebuie să aibă în spate o hotărâre a Colegiului de conducere, care se publică în Monitorul Oficial. Aia nu există, adică a plecat o doamnă judecătoare din complet, a venit un domn judecător care, sigur, a şi susţinut condamnarea, nu a fost numit aleatoriu, nici nu există o hotărâre în care să apară acest nume”, a afirmat Dragnea.

„Sunt complet nevinovat, nu mai vorbesc că e o speţă ruşinoasă. Dacă judecătorii sunt lăsaţi liberi, o să fiu achitat, dacă nu rezistă la presiuni, Dumnezeu cu mila”, a declarat de asemenea liderul PSD. ÎCCJ a amânat pentru 27 mai pronunţarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, fiind condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni de închisoare. DNA a cerut, însă o pedeapsă mai mare, orientată spre medie, în Dosarul Bombonica.

Articolul precedentRectorul și prorectorul Academiei de Poliție, sub control judiciar în dosarul privind amenințarea Emiliei Șercan
Articolul următorTraian Băsescu: UDMR se subordonează Budapestei și nu face politică pentru România