Primarul Sectorului 1 asigură că nu se glumește atunci când este vorba despre sănătatea cetățenilor, în contextul pandemiei de coronavirus. Ieri, Daniel Tudorache a anunțat în cadrul unui interviu acordat Gândul Live, că Poliția Locală îi verifică de două ori pe zi pe bucureștenii aflați în izolare în Sectorul 1. Cei care nu sunt găsiți la domicilii sunt amendați, fiindu-le întocmit totodată și dosar penal.

Poliția Locală are adresele celor din izolare și îi verifică de 2 ori pe zi. Le amendează când nu le găsește, poliția națională le face dosar penal. În prezent am primit ordonanța sâmbătă eu trebuie să identific toate persoanele peste 65 de ani, urmează să-mi dea această situație, am 52.000 persoane în Sectorul 1, să-i întreb de aparținător, pentru hrană, dacă nu trebuie să le asigur eu hrana prin cei din primărie.

Noi le dăm de mâncare și celor din carantină și celor din izolare. Acum ne mai vin 52.000 persoane peste 65 de ani pe care trebuie să le sprijinim să NU părăsească domiciliul”, a subliniat primarul Tudorache.

Articolul precedentFactura electronică, cel mai sigur instrument de plată a serviciilor publice
Articolul următorNu e de joacă! Primăria Sectorului 1 ia noi măsuri drastice pentru limitarea răspândirii coronavirusului