Chiar dacă în țara noastră nu a fost înregistrat până acum niciun caz de coronavirus, social democrații iau în calcul propriile măsuri pentru a se feri de boală. Una dintre acestea ar fi amânarea Congresului programat pentru 29 februarie.

Prioritatea PSD este acest pericol iminent care ne paște pe noi ca români. E o decizie luată, în cazul în care nu există acest pericol și putem să nu punem în pericol membrii de partid, primarii, delegații de partid România se află în fața unui pericol iminent provocat de coronavirus. …

Cred că intrăm în altă etapă politică, e cazul ca toți politicienii să revină la agenda românilor, iar Guvernul să vină cu un plan de măsuri către cetățeni, explicat”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul sedinței PSD de azi.

Articolul precedentDezvoltatorii imobiliari, obligați să amenajeze spații verzi și parcuri prin PUZ-ul coordonator al Sectorului 1
Articolul următorNicușor Dan avertizează: „Municipiul București este total nepregătit să înfrunte acest pericol care face deja victime în Europa”