Simion se comportă în Parlament ca pe stadion

George Simion, către o deputată USR PLUS care i-a atras atenția că nu poartă mască: „Tu să taci!”

Copreședintele PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) pare să nu realizeze că momentele în care se agita pe stadion, beneficiind de circumstanțe atenuante ale derapajelor lingivistice s-au terminat odata cu intrarea acestuia în Parlament. Acestea fiind spuse, potrivit relatărilor deputatului USR PLUS Filip Hârnăveanu, Simion i-ar fi răspuns obraznic în Parlament unei colege deputate care i-ar fi atras atenția că și-a dat jos masca.

George Simion, către o deputată USR PLUS care i-a atras atenția că nu poartă mască: „Tu să taci!”

„Aşa un comportament NU trebuie acceptat în Parlament! Cei de la AUR s-au îngrămădit în faţa sălii, unde domnul George Simion şi-a dat masca jos, iar în momentul când colega noastră l-a rugat să îşi ţină masca pe faţă, acesta i-a răspuns cu ‘TU SĂ TACI!’. Nu este normal să existe astfel de situaţii în Parlament, dar în niciun caz nu este acceptabil să vorbeşti aşa cu o doamnă! Sper că acestea sunt din cauza tensiunilor adunate în aceste zile şi nu se vor mai repeta, dar pe viitor trebuie să lăsăm culoarea politică deoparte şi să fim oameni!”, a spus deputatul USR PLUS, Filip Havârneanu.

PAUR recidivează în comportamentul specific „colțului blocului”

Mai mult decât atât, comportamentul celor de la PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) pare să fie unul standard, întrucât un alt incident asemănător a fost înregistrat astăzi la audierea ministrului propus al Ecoomiei, Claudiu Năsui (Alianța USR PLUS), când o deputată PAUR aflată în sală i-a adresat o serie de întrebări formulate la persoana a doua lui Năsui, nesocotind regulile de conduită respectate, de altfel, de toți cei prezenți. Aceasta a fost întreruptă de președintele comisiei de audieri care i-a atras atenția că normele de politețe trebuie respectate de toată lumea, adăugând că respectiva deputată nu ar fi avut, de altfel, dreptul să pună întrebări, întrucât comisiile PAUR nu au fost încă atribuite.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAvocatul Poporului e de acord că Raluca Turcan e cam singură între bărbați, însă nu va sesiza Curtea Constituțională
Articolul următorDelfinariul din Constanța își va mări suprafața. Va putea găzdui șapte delfini
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.