PSD

Spirite încinse în organizația PSD Vrancea, unde primarul municipiului Focșani, social democratul Cristi Valentin Misăilă, a solicitat public demisia președintelui Nicușor Halici. Deputat la al doilea mandat, Nicușor Halici a fost numit interimar în Vrancea după ce Marian Oprișan a fost mazilit de Marcel Ciolacu de la conducerea filialei. Se pare însă că există deja contestatari, primarul Misăilă cerându-i demisia chiar în cadrul unei ședințe de consiliu local ieri, în timpul transmisiei pe pagina de Facebook, după ce consilierii locali PSD nu se prezentaseră în sală.

Cer public demisia deputatului PSD Nicușor Halici din funcția de președinte interimar al PSD Vrancea pentru felul în care acesta, prin șantaj și teroare, încearcă să își impună punctele de vedere în Consiliul Local Focșani, dar și să susțină o adevărată camarilă politică la Administrația Piețelor. Pe 22 decembrie, când noi, Primăria Municipiului Focșani, am comemorat memoria martirilor căzuţi în decembrie 1989 pentru libertate, democraţie și pentru un viitor mai bun al copiilor noștri, am fost surprins să observ că deputatul Halici, în calitate de președinte interimar al PSD Vrancea, le-a dat ordin colegilor mei pesediști din Consiliul Local Focșani să nu participe la ședința extraordinară convocată pentru a rezolva situația căldurii pentru focșăneni și pentru a face ordine, o dată pentru totdeauna, la SC Administrația Piețelor. Halici i-a amenințat pe consilierii locali PSD cu retragerea postului de consilier local dacă se prezintă la ședință. … S-a opus Halici, cel care acum o lună, în campanie, se filma că taie lemne la bătrânii de la el din sat, din Păulești!
Fac un apel la toți colegii primari din PSD, care simt și ei la fel ca și mine că Halici este doar apărătorul unor interese de grup, să ia atitudine publică și, împreună, să scăpăm PSD de un astfel de individ. Până atunci, cu Halici președinte interimar, mă dezic de această organizație județeană! Nu mă dezic de PSD! PSD este un partid puternic și cu oameni serioși! Doar Organizația PSD Vrancea nu mai există. Haideți să o reclădim
”, a scris primarul social democrat pe Facebook.

În replică, consilierii care îi sunt și colegi de partid au venit cu o explicație, tot pe Facebook: „Nimeni din conducerea partidului nu ne-a interzis să participăm la această ședință, așa cum, în mod tendențios, a acuzat primarul Misăilă, ba mai mult, chiar dumnealui, ne-a îngrădit dreptul de a participa la ședința online, refuzând sa ne transmită invitațiile electronice care ne-ar fi putut permite sa fim prezenți la această ședință”.

Articolul precedentCetățean spaniol, judecat în problema gunoiului din Hunedoara. Fonduri nerambursabile cu ajutorul unor acte false
Articolul următorDan Barna dorește eliminarea rumeguşului din proces