Ministrul Finanțelor și alți liberali cu funcții cheie prin ministere și guvern par că au rezolvat tot ce era de rezolvat cu guvernarea, iar azi au dat o fugă până la „bârlogul dușmanului”. Potrivit Euractiv.ro, Florin Cîțu și alți candidați ai PNL București la alegerile parlamentare, au fost la sediul PSD pentru a-i da lui Marcel Ciolacu o scrisoare. Sursa citată scrie că explicația lui Cîțu a fost aceea că președintele PSD este forțat cumva în acest fel „să își asume toți corupții”, deoarece „este partidul corupților și cel care fură”.

Euractiv dă și scrisoarea deschisă adresată lui Ciolacu și semnată de președintele Organizației PNL București, Violeta Alexandru, și președinții celor 6 organizații de sectoare PNL, care se încheie apoteotic: „Pe 6 decembrie, e rândul bucureștenilor să vă bată. La vot”.

Domnule Ciolacu,

Am observat că ați prins glas în ultima vreme și credeți că minciunile tradiționale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie și abuz produse de partidul pe care îl conduceți. Îi acuzați pe Președintele României și Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-ați condus împreună cu Liviu Dragnea și marionetele pe care le-ați pus în fruntea Executivului.

Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veți demonstra că sunteți capabili să produceți altceva decât jaf, sărăcie și siluirea justiției. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiței din București, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreționar și extrem de bine direcționat banii municipalității. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jignește și otrăvește spațiul public, în continuare, fără să fie sancționat în vreun fel. Iată că unul dintre candidații dumneavoastră, din noua Caracatiță pentru București, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupție. Caracatița este extinsă și la alți candidați PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancționate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?”. Continuarea, aici.

Articolul precedentTăriceanu a „mirosit” o afacere necurată legată de testele PCR
Articolul următorDragi ”occidentali”: nu toți românii sunt hoți, proști și leneși