Victor Ponta a rămas de neclintit. Deși membrii Pro România au votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, aceasta a fost singura formă de susținere PNL. De la început a spus că nu va acorda un vor de încredere unui guvern PNL și consideră că anticipatele sunt singura soluție. Refuzul său nu a fost primit bine de Ludovic Orban – explică Ponta, care mai spune și că liderul PNL a început să aibă apucături pesediste.

Nu am văzut nicio echipă guvernamentală – nu am văzut niciun program de guvernare – nu am văzut niciun proiect economic sau administrativ care să ne scoată din criză – nu am văzut nicio soluție la problemele adevărate ale oamenilor! Dar TREBUIE să votez Guvernul PNL Orban – că așa strigă la noi unii care vor doar să se ridice pesediștii de pe scaune să se așeze ei!!! Uite că NU votăm!

Am luptat contra Echipei Dragnea, Dăncilă, Fifor, Arsene… / putem să luptăm în continuare și cu noua Echipa Orban, Barna, Băsescu, Hunor și Tăriceanu! Cât timp facem ceea ce este bine pentru România și Pro România – rezistăm!

PS – constat fără surprindere că Ludovic Orban se comportă deja că Viorica Dăncilă/ întâi mă roagă să îl votez – după care mă înjură „pe surse”! Nu am cerut ministere, nu am negociat funcții și nici avantaje! Nu am negociat cu Dl Orban ceea ce nu se putea negocia – doar am cerut o guvernare competentă și eficientă care să țină cont de așteptările tuturor categoriilor sociale!

PS – am avut o singură solicitare politică – România să desemneze un comisar european din familia social – democrată (nu PPE)/ am fost refuzat”, explică Ponta.

Articolul precedentSe întâmplă la Iași: prins cu o cultură de cannabis în propria curte, a primit arest la domiciliu, chiar unde derula activitățile de „fermier”
Articolul următorOrban și cei 16 miniștri anunță schimbări majore