Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Sectorului 5 continuă să îi îndeme pe oameni să iasă, în data de 27 septembrie, la vot, explicându-le că schimbarea pe care și-o doresc se poate întâmpla doar dacă aceștia ies la vot.

„Ți-a ieșit Piedone-n drum, ai să ai noroc de-acum”

Cu toate că nu și-a dorit în mod expres să știe cu cine vor vota interlocutorii săi pentru Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone i-a întrebat, totuși, pe oameni cu cine vor vota pentru Primăria Generală a Capitalei, majoritatea spunând că va vota cu Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului. Cât despre Piedone, acesta le garantează cetățenilor Sectorului 5 că biroul său va fi strada și că îi va asculta pe fiecare în parte, atunci când vor avea nevoie de el.

VIDEO: Mita electorală cu voucherele de 100 de lei din Sectorul 5, confirmată! Florea, demascat!

„Sectorul 5, la un pas de schimbarea în bine!

Mai este puțin până când vom putea decide transformarea Sectorului 5. De voi depinde să putem schimba lucrurile. De voi depinde modernizarea și prosperitatea sectorului. Un vot care vă poate face să vă simțiți ca ACASĂ în Sectorul 5.

Fără minciuni, fără bani aruncați pe lucruri inutile. Fără bătaie de joc, nepăsare și hoție. Fără interese de partid la primărie.

E timpul pentru transparență! E timpul pentru dialog! E timpul pentru muncă!

Dragi prieteni, știți că părerile voastre contează pentru mine. Problemele voastre sunt și problemele mele. Nemulțumirile voastre trebuie rezolvate, nu ignorate! Eu am încredere în voi! Iar pentru o schimbare reală a Sectorului 5 și eu am nevoie de încrederea voastră!

Tocmai de aceea vă rog să îmi scrieți ce vă nemulțumește în Sectorul 5, ce probleme aveți, care sunt neregulile pe care le-ați sesizat, cum sunt tratați copiii voștri, cum sunt îngrijiți bunicii voștri, cum va simțiți în acest sector. Aștept sugestiile și părerile voastre, pentru că numai așa putem schimba lucrurile în bine. Eu sunt aici să vă ascult!

Cu ajutorul și încrederea voastră vă voi asculta din 28 septembrie din calitatea de primar al Sectorului 5!

Împreună o să ducem Sectorul 5 spre prosperitate, siguranță și modernizare!”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone va candida pentru Primăria Sectorului 5 și îl puteți găsi pe buletinele de vot la poziția 8.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentMajoritate în Parlament pentru creșterea pensiilor cu 40%
Articolul următorPonta: „Primul criminal e Orban”