Vineri, o fetiță de doar 11 ani din localitatea Gura Șuții – Dâmbovița a fost ucisă cu bestialitate de un cetățean olandez. Deși dispariția fetei a fost anunțată imediat de familie, alertată că Adriana nu se întorsese încă de la școală iar autoritățile au avut acces la imaginile cu mașina în care urcase minora, principalul suspect a reușit să iasă din țară. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița preciza chiar duminică că există un cerc de suspecți, printre care și un cetățean străin. Potrivit primelor date, fetița de 11 ani din a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute. Datele indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu că fetița nu mai era în viață la momentul sesizării organelor de urmărire penală. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Azi, poliţiştii au descins la apartamentul închiriat de cetăţeanul olandez în București și au ridicat probe cu ADN-ul bărbatului,care au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiţei şi la locul unde aceasta a fost găsită. Fetița a fost găsită duminică, pe un câmp, prima concluzie a medicilor legiști fiind că aceasta a fost sugrumată cu pantalonii care erau pe ea. „Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au declarat surse din anchetă pentru Mediafax.

Principalul suspect, cetăţeanul olandez, închiriase mașina de la o firmă sepcializată. Are 46 de ani și se pare că este cunoscut cu antecedente. Acesta a părăsit sâmbătă România la bordul unui avion.

Articolul precedentTRANSELECTRICA: povești de milioane de euro cu băieți și fete deștepte
Articolul următorViorel Cataramă a reintrat în cursa pentru prezidențiale. Șapte candidați sunt acum încolonați la start, alți trei așteaptă vești de la BEC