Exclusiv ZIN.RO – Video – Josef Kopp, cunoscutul medic ginecolog este acuzat de delapidare, șantaj și fals intelectual sub semnătură privată

Cu ceva timp în urmă am fost contactat cu rugămintea de a îl asculta pe doctorul Josef Kopp cu privire la acuzațiile de viol. Inițial am refuzat, însă, la insistențele persoanei am acceptat să mă întâlnesc cu Josef Kopp. Ce a urmat, puteți citi și vedea, în continuare!

Notorietatea doctorului ginecolog Josef Kopp este dată de avortul medicamentos și acuzațiile de viol. Patru femei îl acuză pe acesta că le-a violat. Fiecare îi cere doctorului Josef Kopp câte 100.000 de euro, în total, 400.000 de euro.

E mult, e puțin? Au femeile dreptate, are Kopp dreptate? Răspunsurile la aceste întrebări vor veni de la Judecător! Procesul este la fond și se așteaptă pronunțarea.

În timpul acesta doctorul ginecolog Josef Kopp continuă să fie sub control judiciar!

Josef Kopp spune că a venit în România în anul 2009 și și-a deschis cabinetul ginecologic de pe Calea Victoriei 142 – 148 unde a promovat intens avortul medicamentos.

Pare că o perioadă de câțiva ani doctorului Josef Kopp afacerile i-au mers din plin în ciuda faptului că ”industria avortului clasic” i-ar fi făcut ”multe probleme”.

Pe lângă faptul că este medic ginecolog, Josef Kopp mai are o ocupație. Aceea de președinte de bloc la care nu vrea să renunțe, în ciuda tuturor problemelor pe care această funcție i le-a adus și continuă să i le aducă.

Pe de o parte, acesta acuză faptul că din anul 2018 există ”o grupare” care se opune tuturor hotărârilor lui și care ar fi în spatele acuzațiilor de viol. De partea cealaltă, majoritatea proprietarilor îl acuză că acesta conduce discreționar Asociația, provocând pagube materiale deloc mici.

Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs

Josef Kopp îi acuză pe cei din ”grupare” că țin partea liderului lor, Florian Heroiu și că acesta ar avea interese financiare în zona de business a Asociației de Proprietari. Cele patru scări ale blocului cu pricina au nu mai puțin de 177 de apartamente plătitoare de întreținere, reparații, fond rulment și ce o mai fi nevoie.

Deja pare ca o firmă care are niște venituri sigure lunar, deloc de neglijat, dar care trebuie să aibă la conducere un manager bun, devotat acționarilor și, foarte important, să comunice deschis cu toată lumea.

Nimic din cele de mai sus nu par a se întâmpla în Calea Victoriei 142 – 148. Acuzațiile curg și de o parte și de cealaltă și sunt foarte grave. Josef Kopp acuză ”gruparea” că ”îi face greutăți”, că este în spatele femeilor care l-au acuzat de viol, că sunt persoane care ”îl monitorizează”, etc.

Totul ar fi pornit de la firma de instalații a lui Heroiu, despre care doctorul-președinte susține că ar fi vrut să facă o lucrare complexă (în blocul cu pricina), dar nu avea nici puterea financiară și nici experiența necesare!

Un film clasic, ceva ce se întâmplă zilnic, și nimeni dintre cei care locuiesc la bloc nu este străin de această practică.  

”Gruparea” îl acuză în principal de delapidare, șantaj și fals intelectual sub semnătură privată, de faptul că aduce persoane care au împuterniciri false la adunările generale, că Josef Kopp, pentru a-și putea păstra funcția de președinte de bloc, le-a blocat accesul cu bodyguarzi la adunările generale, că a adus persoane care să îi agreseze fizic pe cei din bloc, etc, etc.

Heroiu, pe de altă parte susține că firma lui de instalații a venit cu prețuri flagrant mai mici decât cea adusă de doctorul-președinte.

Certitudini

Sumele de bani despre care se vorbește (acuzațiile lui Heroiu – dar și a mai multor proprietari – la adresa lui Kopp) sunt uriașe dacă ne raportăm la faptul că acestea provin din contribuția locatarilor unui bloc. Faptul că există deja zeci de plângeri (unele penale) la Poliție, există deja dosare în instanță, poate însemna că ceva, acolo, nu este tocmai legal.

Heroiu este acuzat că l-a lovit pe Kopp! Acesta își recunoaște fapta și o pune pe seama faptului că nervii sunt întinși la maxim, că el și o mare parte a proprietarilor au ajuns la limită cu răbdarea.

”Gruparea” îl acuză pe doctorul ginecolog Josef Kopp că nu respectă legea, că pune presiune pe unii locatari să continue cu el președinte de asociație.

Miza? Simplu! Sumele imense de bani de care ambele părți vorbesc. Unul îi acuză pe ceilalți că îi pun bețe în roate, ceilalți îl acuză pe Kopp de faptul că nu gestionează corect sumele de bani, îl acuză de furt, etc.

Ziarul de Investigații a luat puncte de vedere fiecăruia. În interviurile de mai jos fiecare și-a dat a spus ce are pe suflet.

Doctorul ginecolog și președinte de bloc Josef Kopp VS Nestor Florian Heroiu

Doctor ginecolog Josef Kopp

Nestor Florian Heroiu

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentMesaj RO-ALERT în Tulcea: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian!”
Articolul următorExclusiv zin.ro – Video – Cine are dreptate? Ginecologul Josef Kopp, sau cele patru femei care îl acuză pe acesta de viol?
Senior partner Ziarul de Investigatii