Sursa: Poliția Română

O acțiune demarată ieri de polițiști într-un complex comercial din Capitală s-a lăsat cu indisponibilizări de bunuri dar și cu dosare penale.

Nu e de mirare, dat fiind că acțiunea desfășurată de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 2, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în cooperare cu inspectorii fiscali ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Direcția Generală Antifraudă Fiscală și cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române viza comerțul cu produse contrafăcute și fraude vamale, precum și evaziunea fiscală.

Ieri, Poliția Română arăta că pe tot parcursul zilei sunt verificate puncte de lucru ale unor agenţi economici care desfăşoară activităţi de comerţ cu produse textile şi încălţăminte, iar rezultatele activităților nu s-au lăsat așteptate.

Sursa: Poliția Română

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat 1.588 de produse (îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de papetărie), 90 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute și 7.800 de lei, fiind constatate 2 infracțiuni prevăzute de Legea 84 din 1998, în urma acțiunii desfășurate ieri, 22 august, într-un complex comercial”, au detaliat polițiștii.

Articolul precedentGermania repune în funcțiune o nouă centrală care funcționează pe bază de cărbune
Articolul următorAdrian Năstase rememorează primul atac terorist de după Revoluție: „Mesajul era pentru mine, ca premier, iar grenada îl viza pe fiul meu, Andrei”