Marcel Ciolacu: „Este evident ce s-a întâmplat la Sectorul 1”

Liderul PSD se întreaba care este mafia despre care tot vorbește primarul Sectorului 1, Clotilde Armand

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că situația din Sectorul 1 ar fi devenit extrem de gravă în ultima perioadă. De altfel, potrivit social democratului, mandatul lui Clotilde Armand ar fi început cu stângul, PSD acuzând-o pe aceasta că ar fi viciat procedura de vot din data de 27 septembrie 2020. Reamintim că o serie de imagini video publicate de anumite televiziuni au stârnit rumoare, la vremea respectivă. De partea cealaltă a baricadei, Clotilde Armand i-a acuzat pe cei din PSD că ar fi manipulat opinia publică.

Marcel Ciolacu: „Ne apropiem de 20.000 de semnături”

Liderul PSD a mai spus că ar fi inițiat solicitări pentru corturi, demers în care s-ar fi implicat inclusiv senatorul Gabriela Firea. „(…) De săptămâna viitoare va coordona absolut toată acţiunea. Plus această implicare, prin care eu am întins o mână către toate partidele politice, pentru că nu a fost viciat rezultatul numai al PSD, au fost viciate toate rezultatele. Le amintesc celor de la PMP că pentru 2000 de voturi nu au intrat în Parlament. Dacă nu se face dreptate acum la Sectorul 1, lumea nu va mai veni să voteze. Nu poţi în continuare să împarţi actul de justiţie cu dublă măsură. Este evident ce s-a întâmplat la Sectorul 1”, a spus mai spus Marcel Ciolacu, aseară, la România TV, citat de B1.

Citește și: Daniela Popa: „Clotilde Armand, din concediu, prelungeşte starea de alertă din Sectorul 1, ca să plătim în continuare 3 firme de salubritate”

„Ea creează un colaps în Sectorul 1, ne trezim cu munți de gunoaie, cu șobolani, nu respectă un contract, nu mă interesează cu cine îl are, ea singură își creează stare de alertă, solicită prefectului. Cum, tu singur ți-o creezi? Cică se luptă cu mafia, care mafie? Era un contract în urma unei licitație, acum ce faci? Tu dai contractele după bunul tău plac? Unde mai este legea în România și cum este ea aplicată?”, a adăugat acesta, conform sursei citate anterior.

Articolul precedentConsultare pe Facebook, via ministrul Digitalizării: ce să facă statul când Facebook restricționează conturi?
Articolul următorZiua și accidentul feroviar: o altă locomotivă a luat foc
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.