Lucrările la Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea continuă în ritm susținut, fiind realizate până acum excavațiile și zidul de sprijin de la tramvai, muncitorii reușind deja să finalizeze rețeaua de apă și canalizare, precum și instalațiile de apă potabilă și gaz. Primarul general al Capitalei spune că investiția este așteptată de 20 de ani, însă mai sunt ceva impedimente, inclusiv din partea Ministerului Transporturilor.

Infrastructura nouă de drum este realizată în proporție de 90%, urmând sa fie planificată în scurt timp și realizarea trotuarului, astfel încât în luna august să fie posibilă redarea circulației pe drumul nou executat. Important de știut: depunem eforturi susținute pentru a rezolva problema finanțării următorului tronson de exproprieri, aproximativ 10-12 milioane de lei, pentru finalizarea investiției din Prelungirea Ghencea, atât de necesară în aceasta zonă a Capitalei.

Dacă și CNAIR (Ministerul Transporturilor) și-ar dinamiza partea de șantier, lucrurile ar fi cu-adevărat bune! Activitatea pe toate șantierele Capitalei se desfășoară cu respectarea măsurilor sanitare”, asigură Gabriela Firea.

Articolul precedentPSD are 5 întrebări pentru Iohannis și liberali
Articolul următorAna Birchall despre Gheorghe Piperea: „Avocat susținut și lăudat de rușii de la Sputnik!”