Sursa: Facebook

Codrin Ștefănescu comentează despre excluderea lui Cristian Terheș din PNȚCD la peste două săptămâni de când formațiunea politică anunța printr-un comunicat de presă că ia această măsură.

Exclus pe 5 mai, din cauză că nu și-a achitat niciodată cotizația, europarlamentarul este catalogat de Codrin Ștefănescu drept „lipsit de caracter” și „cam mincinos”, nu neapărat în ceea ce privește relația sa cu PNȚCD, ci în ceea ce privește atitudinea pe care Terheș a avut-o față de Liviu Dragnea.

La începutul acestei luni, PNȚCD anunța într-un comunicat de presă că, din cauza neachitării cotizațiilor lunare a membrilor partidului care dețin funcții publice – printre care și europarlamentarul Cristian Vasile Terheş, vor fi luate măsuri.

Aceasta a însemnat excluderea europarlamentarului din partid, în condițiile în care acesta datora 178.500 lei, întrucât nu a plătit niciodată cotizaţia, de la intrarea în partid – mai 2020.

Se numește Cristian Terheș și povestea lui e simplă! A ajuns europarlamentar și a început să câștige bine. Să fie puțin băgat în seamă, să facă pe naționalistul, să se prefacă că îi pasă, să uite de cei care l-au promovat și pentru ce l-au promovat! Să se dea important, să viseze la funcții galactice, să ne urecheze că nu ne-am vaccinat, să devină globalist și să se înconjoare de anturaj rezist și macovist!

Iar problema de fond nu constă în faptul că nu și-a plătit nenorocita aia de cotizație, de câțiva lei, la PNȚCD, deși a încasat vreun milion de euro până acum de la Parlamentul European, ci că e lipsit de caracter și cam mincinos. Pus pe listă chiar de Liviu Dragnea, a uitat de el în prima secundă! Nu a rostit o vorbă despre condamnarea sa politică, nu a rostit o frază la UE despre anihilarea unui mare patriot, nu l-a vizitat la închisoare, nici măcar să vadă dacă Liviu Dragnea e viu! Dacă e viu!

Așa că nu-l mai plângeți pentru excluderea din partidul lui Pavelescu! Eu, personal, îl felicit pe Aurelian Pavelescu pentru decizie! Iar Terheș are acum “liber” să cerșească funcții la PNL-ul lui Iohannis sau la PSD-ul lui Iohannis, conform planului! Asta-i tot! Și nu mai credeți în falși patrioți!”, îndeamnă Codrin Ștefănescu.

Acesta nu a fost însă întotdeauna nemulțumit de Terheș. Deși acum Codrin Ștefănescu îl „pune la colț”, au fost vremuri în care îl vedea ca pe un adevărat salvator, „un om credincios și loial principiilor morale”, „un luptător împotriva abuzurilor sistemului ticălos”, a cărui voce „a fost ascultată și în SUA și în Europa”.

Articolul precedentTraian Băsescu a ajuns la poliție. Fostul președinte, implicat într-un accident
Articolul următorGermania se pregătește să raționalizeze gazul