Liderul intermar PSD, Marcel Ciolacu, se declară supărat pe cei de la PNL. În opinia acestuia, liberalii nu ar face altceva decât să se joace din punct de vedere politic, în loc să guverneze așa cum trebuie. Astfel, Marcel Ciolacu le cere acestora să-și bage mințile în cap și să renunțe la jocurile cu CCR de-a, uite amânarea, nu e amânarea plății ratelor la băncă.

Potrivit acestuia, singurii care au de pierdut aici și sunt chiar cetățenii, îndeosebi agricultorii, care sunt afectați de secetă în această perioadă, însă și de imposibilitatea plății ratelor.

De asemenea, acesta mai menționează faptul că până la urmă românii își vor da seama de adevăratele lor intenții și că aceste scheme nu le vor mai merge la nesfârșit PNL-iștilor.

Marcel Ciolacu: Se țin cu dinții de ”dobânda la dobândă”

„PNL își bate joc de români! Și blochează la CCR, DIN NOU, amânarea ratelor la bănci și ajutorul pentru producătorii agricoli afectați de secetă!

Se țin cu dinții de ”dobânda la dobândă” și pentru asta sunt în stare să își conteste propria ordonanță!

Indiferent de ce declară seara pe televizoare, acțiunile de a doua zi îi dau de gol și arată românilor adevăratele intenții: PNL nu vrea să-i ajute pe românii și firmele românești care suferă din cauza crizei! Nu îi interesează protejarea nivelului de trai al românilor! Și nici păstrarea locurilor de muncă!

Nu mai sacrificați cetățenii și mediul de afaceri pentru lupta voastră politică! Trebuie să guvernați pentru ei, nu împotriva lor!

#GuvernațiNuMaiMimați!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Articolul precedentBăsescu avertizează că relaxarea anunțată după 15 mai este pripită. „Habar nu aveţi despre imaginea reală a infecţiei în structura populaţiei”
Articolul următorSchema PONZI și ASF: ce legătură este între acestea
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.