Sursă foto: Adevărul
Sursă foto: Adevărul

Anchetă în curs la Brașov, după ce un polițist a fost prins în flagrant în momentul în care lua mită de la un șofer.

Omul legii, agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Secția 3 Poliție – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare, era suspectat că solicită bani de la șoferii pe care îi depista că încalcă legea, iar astăzi bănuielile s-au confirmat.

Polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov și cu sprijinul I.G.P.R. – D.O.S. Brașov, i-au organizat un flagrant, iar agentul de poliție a fost prins chiar în momentul în care lua 700 de lei.

În cauză, dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unei sesizări transmisă unității de parchet de către D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, referitoare la îndeplinirea/ neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către agentul de poliție, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activități de procedură penală în vederea realizării probatoriului.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 22 februarie a.c., polițistul a depistat o persoană care a săvârșit o contravenție în trafic și, pentru a nu aplica sancțiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru data de astăzi, când a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită”, au detaliat cei de la DGA.

Articolul precedentLupta unui tânăr din Braşov: “Ajutați-mă cu o știre despre cazul meu”
Articolul următorScriitorul Radu Paraschivescu, despre Digi24: “Mă declar scârbit de acest tip de ipocrizie”