Nu toate deciziile luate în sânul Partidului Social Democrat în ultima vreme l-au satisfăcut pe fostul lider Adrian Năstase, însă acum, refuzul lui Marcel Ciolacu de a merge la consultările cu Klaus Iohannis privind desemnarea viitorului premier i se pare absolut justificat. Au fost și momente când Năstase a considerat că PSD-ul era glorios în vremea sa și cam atât, însă de această dată, acesta nu se dă în lături de a-i da dreptate actualului președinte al social democraților.

Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie.

Butaforia de la Cotriceni, organizată de Iohannis nu mai păcăleste pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pana acum nu si-a permis să incalce, cu atata brutalitate, litera si spiritul Constitutiei.

Iohannis s-a dovedit, incă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rares Bogdan), ci complicele său. Complice in incălcarea Constitutiei. „Parlamentul său” ii va dovedi cat de gresită a fost evaluarea pe care a făcut-o in declansarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO”, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Articolul precedentExecutori judecătorești din Argeș, acuzați de abuz în serviciu. Cei doi încălcau procedurile de executare silită
Articolul următorSecretele chiliilor: Episcop trimis în judecată pentru viol și agresiuni sexuale