Piedone: „Aveți grija de bunici! Iubiți-vă și respectați-vă familia”

Edilul s-a deplasat personal acasă la doamna Ceceilia, pentru a o felicita cu ocazia împlinirii a 100 ani. Piedone i-a adus bătrânei un tort, însă și suma de 2.500 lei pentru a fi folosiți la renovare

Captură video Facebook (Cristian Popescu Piedone)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a rupt din timpul său, și așa puțin, pentru a vizita o bătrână, locatar al sectorului pe care îl administrează, la împlinirea a 100 de ani de viață. Așadar, edilul a cumpărat 100 de trandafiri, număr echivalent vârstei femeii, însă și un tort pentru a o sărbători pe aceasta, printre altele. „Dacă o aveți în preajmă… fericiți sunteți! Eu… o păstrez în amintiri, și-n gânduri… Și-o regăsesc în toate bunicile lumii largi. Mi-e dor de ea. Și de mama mi-e dor… Amandouă îmi sunt îngeri păzitori! Știu, crede-ți-mă, totul și despre mine și despre VOI… Îmi lipsesc atât de mult… Dar le simt și dragostea și parfumul și îmbrățișarea… Am trecut puțin pe la florărie și pe la cofetărie!”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone: „Am prins o sută de trandafiri roșii, plus unul alb, într-un buchet! Și-am luat-o la pas mărunt…Am făcut popas și la cofetărie. Și-am luat și-un tort dulce, ca toți bunicii! Și șampanie am luat… C-am auzit că-i centenar în marea noastră familie din 5. Și-am vrut să o cunosc pe distinsa doamnă Cecilia!”

Piedone a descris-o pe doamna Cecilia ca fiind o femeie elegantă, frumoasă și cu ochi blânzi, mărturisind că aceasta îi aminteste de bunica sa. „Pentru EA… a fost și un mic dar din partea NOASTRĂ!NOI, administrativul, laolaltă cu Consiliul Local și cetățenii cu inima buna, i-am dus doamnei Cecilia un mic dar!Că i-am aflat năpasta prin care a trecut… Încă-i mai sunt pereții afumați de foc, oameni buni. Încă-i mai seamănă casa c-o hrubă… Și când ai o sută de ani, meriți liniște și-un jilț nobil, de aristocrat, pentru meditație și confort, nicidecum o odaie povară…În memoria bunicilor care nu ne mai sunt în case… ne-am angajat să-i facem casa lună, să se învârtă, desigur, după soare! La mulți ani, sănătosi, stimată doamnă Cecilia! Dragilor, Știți… sunt vremuri dure! Le trăim cu toții! Astăzi încercăm să răzbim, mâine… doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă!Corect sau incorect, așa-s vremurile…Aveți grija de bunici, iubiți-vă copiii, soțiile, soții, părinții, frații, prietenii, amicii! Iubiți-vă și respectați-vă familia! Trăiți momentul, bucurați-vă de prezent!Nu vă certați, că timpul e prea scump… Mâine poate fi altfel pentru fiecare!Dumnezeu să fie mereu lângă noi!”, a mai scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Auzind de drama pe care au suferit-o cele două femei (mamă și fiică), primarul a promis că va da o mână de ajutor, împreună cu viceprimarul și city managerul, care vor contribui financiar pentru ca apartamentul afumat de incendiu să fie rezugrăvit. În scopul renovărilor, Primăria Sectorului 5 și Consiliul Local i-au dăruit, de asemenea, doamnei Cecilia suma de 2.500 lei.

Citește și: Cristian Popescu Piedone: ,,Oamenii sectorului îmi sunt energie! Și îi iubesc așa cum știu”

Articolul precedentUnii liberali nu sunt convinși de Ciucă
Articolul următorLudovic Orban părăsește grupul parlamentar al PNL