Codrin Ștefănescu îl avertizează pe Orban: „Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!”

Ludovic Orban și-a mai făcut rost de un susținător, în cursa pentru câștigarea unui nou mandat în fruntea PNL: „După ce câștigi, rade-i! Să nu fi bun și politicos ca Liviu”, a scris Ștefănescu

Foto: preluare ȘtiriDiaspora

Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, simte nevoia să-i dea sfaturi liderului PNL, Ludovic Orban, remarcând o oarecare asemănare între situația actuală a acestuia și momentul decăderii fostului lider PSD.

Codrin Ștefănescu are un „mesaj pentru Ludovic!”

„Am înțeles cā 34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu. Știu bine placa: dosare, amenințări, șantaj, am copii și rămân pe drumuri, băieții buni din pădure, așa a zis Johannis! Oameni curajoși și de mare caracter, nu-i așa?”, scrie Codrin Ștefănescu.

Tot el adaugă: „așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!”, amintind că, în cazul lui Dragnea, ar fi fost vorba despre 38 de lideri județeni, „toți foști prieteni, plus secretarul general al PSD care-i coordona”. Conform declarațiilor lui Codrin Ștefănescu, aceștia ar fi semnat o scrisoare publică în care îl numeau pe Liviu Dragnea „dictator” și „radical”, însă și neiubitor de multinaționale, „că ne-a băgat in război cu grupurile străine de interese, ceea ce e nasol și nu se face! Vezi, la el a fost mai greu, nu se compară cu tine! Pentru că tu ești băiat ascultător, cuminte, ai sărit la miting cu reziștii, ai stat in genunchi in fata Codruței, deci poți scăpa mai ușor! Dar poti face ceea ce am făcut eu: ridica primarii, ocupa sediile județene cu membrii adevărați și deloc sperioși, lasă-i sa iasă public și să vorbească de toate mizeriile liderilor tăi trădători!”, a continuat Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Încă un sfat pentru Orban

În încheierea mesajului, Codrin Ștefănescu i-a împărtășit lui Ludovic Orban din secretele reușitei, secrete pe care Liviu Dragnea nu le-ar fi pus în practică, de vreme ce a eșuat: „După ce câștigi, rade-i! Să nu fi bun și politicos ca Liviu, care nu m-a lăsat sa fac curățenie totală printre securici și infiltrați. Ca altfel aveai opoziție astăzi de nu dormeai noaptea, asta în cazul puțin probabil ca ați fi câștigat alegerile! Liviu a crezut ca un nemernic trădător se poate schimba în timp, ei bine, nu! Nu se schimbă! Așa s-a născut sa fie! Îți scriu aceste rânduri pentru ca nu credeam ca poate fi mai rău decât cu tine. M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral! #intotdeaunasepoatemairau”, a încheiat Codrin Ștefănescu.

Citește și: Speranța moare ultima. Orban: „Am încredere că foarte mulţi dintre colegii mei din PNL Bihor vor fi alături de mine”

Articolul precedentSperanța moare ultima. Orban: „Am încredere că foarte mulţi dintre colegii mei din PNL Bihor vor fi alături de mine”
Articolul următor„ Trebuie să ai inimă de leu! Vă raportați la război ca în manualul de istorie”. Interviu cu un afgan care a vrut să se căsătorească în România
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.