Sursa foto: Facebook/ Nicolae Bacalbașa
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Bacalbașa

Nicolae Bacalbaşa, fost deputat PSD, a reacționat după scandalul declanșat de George Buhnici, vloggerul care a criticat siluetele femeilor aflate pe plajă și le-a trimis ”la săliță” pentru a rezolva problema celulitei și a vergeturilor.

De asemenea, mai mulți politicieni, medici și celebrități au criticat afirmațiile vloggerului, iar BCR a întrerupt colaborarea cu acesta, acuzându-l de sexism, discriminare și obiectificarea sexuală a femeilor.

Nicolae Bacalbașa este renumit pentru criticile sale, pentru ieșirile nonconformiste și pentru ironia pe care o afișează, atât în sfera politică, cât și în spațiul public

Într-o intervenţie la România TV, Bacalbașa, medic de profesie, a pus un diagnostic ironic în cazul lui Buhnici.

Eu am fost diagnostician în meseria mea. Şi ce pot să îţi spun despre băiatul ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecţie, asta ca stare. Ca răspuns, asta cred eu. Adică, erecţia nu mai apare şi e uşor tulburat. Reacţia proştilor din jur e de fapt o reacţie a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacţie. Eu nu mai ţin minte când au apărut la mine tulburările, dar cred că de acolo îs ochii”, a precizat fostul politician.

Medic de la Terapie Intensivă: ”V-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină”

Și Amin Zahra, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgența Brașov, a comentat afirmațiile făcute de George Buhnici.

În condițiile în care vloggerul le-a îndemnat pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală pentru a scăpa de vergeturi sau de celulită, medicul a descris ca normale urmele pe care o sarcină le lasă pe trupul unei femei, imediat după naștere.

Articolul precedentAvocatul Poporului s-a autosesizat în cazul Grădinii Zoologice din Călărași și cere explicații autorităților
Articolul următorO specie de sturion a dispărut din Dunăre, iar celelalte sunt pe cale de dispariție
Jurnalist full-time / Pesimist part-time