Cabinetele stomatologice din șase școli bucureștene și o universitate rămân deschise pe toată perioada vacanței de vară și îi așteaptă pe toți elevii care au nevoie de tratamente stomatologice. Totul este gratuit, iar vizitele la stomatolog se fac în baza unei programări telefonice. Programul de funcționare al celor șase cabinete stomatologice este de la 8.00 la 15.00, în zilele de luni, miercuri și vineri, și 11.00 – 18.00, în zilele de marți și joi. În Sectorul 1 este deschis cabinetul de la LICEUL TEORETIC „NICOLAE IORGA”, BD. ION MIHALACHE, NR. 126, telefon 0752.154.701, în Sector 2 – COLEGIUL NAȚIONAL „CANTEMIR VODĂ”, BD. DACIA, NR. 60, telefon 0752.263.601, în Sector 3 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 20, STR. PREVEDERII, NR. 19, telefon 0751.191.901, în Sector 4 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 79, STR. CUZA VODĂ, NR. 51, telefon 0754.206.301, în Sector 5 – COLEGIUL TEHNIC „DUMITRU MOȚOC”, STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 16, telefon 0753.123.901, iar în Sector 6 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 174 – CONSTANTIN BRÂNCUȘI, STR. ROȘIA MONTANĂ, NR. 41, telefon 0753.157.701. Totodată, studenții sunt așteptați la cabinetul din cadrul Universității Politehnice București, Complex Regie, Splaiul Independenței nr. 290, sector 6 (lângă Club Maxx) telefon call center 0374.887.887 (tasta 2).

Până acum, mii de elevi sau studenți au beneficiat de tratamente precum sigilări, detartraje, tratament carii, extracții dentare, în toate situațiile acestea fiind GRATUITE.

Aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi și studenți, în doar trei săptămâni de la deschiderea cabinetelor, pe perioada vacanței. Cabinetele sunt ultra-moderne, dotate cu aparatură de ultimă generație. Cadrele medicale sunt foarte bine pregătite și știu cum să-i abordeze pe copii, astfel încât să nu le fie teamă. Ne bucurăm să constatăm că tot mai mulți părinți vin cu încredere cu copiii la cabinetele stomatologice școlare, deschise pe perioada vacanței de vară în București. Pe 1 iulie am reușit să redeschidem câte un cabinet stomatologic școlar în fiecare sector din București dar și centrul stomatologic din Regie pentru studenți, tocmai pentru ca tinerii și elevii să beneficieze de consultații și tratamente stomatologice GRATUITE, pe perioada vacanței de vară. Acțiunea noastră se bucură de un real succes, dovadă fiind numărul mare de copii și studenți care au fost programați prin call center numai în primele zece zile de la deschiderea cabinetelor. Profesionalismul medicilor și asistenților din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este apreciat atât de părinți cât și de copii. Prevenția este foarte importantă în ceea ce privește sănătatea copiilor dumneavoastră. Tocmai de aceea, Primăria Capitalei, prin ASSMB, a reușit, în urma investițiilor masive din ultimii ani, să doteze cabinetele stomatologice cu aparatură și instrumentar de ultimă generație. Avem și multe mesaje primite de la părinții ai căror copii au beneficiat de consultații și tratamente în cabinetele școlare, în ultimele zile, încântați de felul în care au fost primiți și tratați”, a dezvăluit Gabriela Firea.

Articolul precedentClasare în dosarul „Gerota”. Nu s-a putut stabili că fostul șef MAI a infectat pe cineva sau că a încălcat legea
Articolul următorIohannis trage un semnal de alarmă: „Construiți proiecte pentru bani europeni”